Skip to content Go to main navigation Go to language selector
Saab Global
Installation in HQ

Administrativ support

Linköping, Sweden
Closing date: 7 June 2023

Är du en lagspelare redo att ta ett nytt kliv och bli en del av vårt fantastiska inköpsteam? Skicka din ansökan idag! Aerospace Systems står inför spännande och utmanande åtaganden inom både våra civila program och Boeing T7-A programmet (militärt skolflygplan).


Din roll

Vi söker nu dig som kan stötta oss och vår avdelning i vårt dagliga arbete. Vi är idag ca 50 medarbetare inom Sourcing & Supply och har ansvar för inköp, mottagning och kvalitetssäkring av artiklar till vår produktion samt utveckling och industrialisering av våra leverantörer. Arbetet präglas av både interna kontakter här på Saab och externa sådana gentemot våra leverantörer. Som administrativ support förväntas du genom din insats bidra till verksamhetens prestation och utveckling. Dina uppgifter innefattar både arbetsuppgifter av administrativ karaktär men då har ”ständig förbättring” och LEAN i vårt DNA så kommer du även bli involverad i vår verksamutveckling.

Exempel på dina arbetsuppgifter:

  • Resebokningar
  • Mötes- och besökshantering
  • Ekonomisk rapportering
  • Sammanhållande i vårt arbetsmiljöarbete
  • Ägare av leverantörsportal
  • Delta i introduktion av nyanställda
  • Framtagning av presentationsmaterial till möten

Din profil

Vi söker dig som är en lagspelare, är service-inriktad och förstår vikten av din insats för lagets (avdelningens) prestation. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper där du behöver vara prestigelös och initiativrik och tycka om att bidra genom att underlätta för avdelningen i stort. Eftersom din vardag kommer präglas av många kontaktytor kommer din kommunikationsförmåga och din sociala kompetens värdesättas högt.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande roll och det kommer vara en fördel om du kan Excel och Powerpoint för att underlätta och effektivisera din vardag. Då våra leverantörer finns över hela världen så ska du känna dig bekväm med att uttrycka dig både på svenska och engelska i tal och skrift.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap. 
 

Vad du blir en del av

Affärsområdet Aeronautics är en innovativ leverantör av flygplanssystem i världsklass och har ett brett utbud av supportlösningar inom civil och militär luftfart. Inom affärsområdet bedrivs forskning, utveckling och produktion av militära flygplanssystem. Vi säkrar framtiden inom flygindustrin genom forskning och studier av innovativa flygsystem och vidareutveckling av våra produkter. Läs mer om oss här

Som medarbetare på Aeronautics blir du en del av en organisation som präglas av mångfald, samarbete och inkluderande medarbetarskap, och där ständigt lärande och balans i livet värderas högt. Du får arbeta i en innovativ och kreativ arbetsmiljö där du har möjlighet att bygga en långsiktig och givande karriär. Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här

 
Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut. Du kan ansöka på antingen svenska eller engelska.

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.