Skip to content Go to main navigation Go to language selector
Saab Global
Installation in HQ

Administratör inom Production Supply

Linköping, Sweden
Closing date: 26 March 2023

Din framtida utmaning

I rollen som administratör inom Production Supply är din främsta uppgift att stötta områdeschefen, sektion- och verkstadscheferna samt produktionsledarna, med dagligt administrativt stöd.

Dina arbetsuppgifter kommer sträcka sig över flera administrativa områden, exempelvis arbetskläder, inköp, personal, registervård, resebokningar, ekonomi, dokumentation, konsulthantering, säkerhetsrelaterade uppgifter samt arbetsmiljöarbete för området. Du kommer att ha en nyckelroll i att få arbetet på området att flyta på, både på kort och lång sikt.

Du kommer att vara en del av områdets ledningsgrupp och i och med detta bidra till områdets utveckling.

Området är fördelat på 7 sektioner i flera hus (detaljtillverkning, plåt, ytbehandling, målning, underhåll, verktygsverkstad, rör och svets) och består idag av ca 280 st verkstadsarbetare och ca 50 st tjänstemän. I din roll samarbetar du även med övriga administratörer inom och utanför Produktion.

Den du är idag

Du arbetar strukturerat, serviceinriktat med hög kommunikativ förmåga och räds inte att ta dig an både större komplicerade uppgifter såväl som enklare uppgifter. Du är prestigelös och arbetar för att förbättra saker i den dagliga verksamheten likväl som ditt arbete präglas av hög integritet i kontakten med andra.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av administrativa system inom Saab samt god kunskap i Officepaketet. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, krav på visst medborgarskap medföras. 

Vad du blir en del av

Affärsområdet Aeronautics är en innovativ leverantör av flygplanssystem i världsklass och har ett brett utbud av supportlösningar inom civil och militär luftfart. Inom affärsområdet bedrivs forskning, utveckling och produktion av militära flygplanssystem. Vi säkrar framtiden inom flygindustrin genom forskning och studier av innovativa flygsystem och vidareutveckling av våra produkter. Läs mer om oss här

Som medarbetare på Aeronautics blir du en del av en organisation som präglas av mångfald, samarbete och supportande medarbetarskap, och där ständigt lärande och balans i livet värderas högt. Du får arbeta i en innovativ och kreativ arbetsmiljö där du har möjlighet att bygga en långsiktig och givande karriär. Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här

Saab är stolt karriärföretag 2023 - läs mera här

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut. Välkommen med din ansökan!

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.