Skip to content Go to main navigation Go to language selector

Administratör till Office Services, Karlskrona

Location
Karlskrona, Sweden
Closing date
7 December 2021
Apply for this job!

Your role

Office Services är en serviceavdelning som bl.a. ansvarar för kopiering, distribution, arkiv för öppen och hemlig information, posthantering och kontorsmateriel på våra tre verksamhetsorter Karlskrona, Malmö och Muskö. Då nuvarande befattningshavare går vidare till annan tjänst inom företaget söker vi nu en Administrator till vår verksamhet i Karlskrona.

Du kommer att arbeta med att kopiering, distribution, digitalisering och arkivering av dokument i enlighet med gällande lagar, avtal och regelverk. Leverera underlag och tjänster till verksamheten och till externa kunder är en stor del av dina arbetsuppgifter. Vidare är en viktig del att arbeta med förbättringar av arbetsmetoder, teknik och arkiv.

Your profile

Som person är du mycket serviceinriktad och har en mycket god samarbetsförmåga. Du har ett stort driv och arbetar självständigt med god prioriteringsförmåga, noggrannhet och ordningssinne.

Du har med dig erfarenhet från administrativt arbete och minst tre års teoretisk gymnasieutbildning. Du har god datorvana och kunskap i Officepaketet. Du talar och skriver engelska obehindrat.

Utbildning/erfarenhet/kunskaper kring arkivhantering, sekretessfrågor, dokument-hantering och liknande är meriterande.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap. 

What you will be a part of

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 18 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.

Affärsområdet Kockums är världsledande inom sitt segment när det gäller utveckling, produktion och underhåll av ubåtar, ytfartyg och marina system. Produktportföljen innehåller ubåtar med Air-Independent Propulsion (AIP) -system, ytfartyg som innehåller den mest avancerade stealth-tekniken samt minsvepning och snabba patrull- och pilotbåtar. Kockums levererar även delsystem och komponenter för integration i marina lösningar med kunder över hela världen. Verksamheten bedrivs i Sverige och Singapore.

Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut.

Önskar du att skapa och förnya samtidigt som du utvecklar dig själv i en lärande kultur, kan Saab mycket väl ha förutsättningarna att få dig att växa. Vi är stolta över en vårdande miljö, där alla är olika men vi delar samma uppdrag - att skapa förutsättningar för ett tryggt samhälle.

Läs mer om oss här