Skip to content Go to main navigation Go to language selector
Saab Global
Installation in HQ

Administratör till utvecklingsavdelningen - Saab Dynamics

Linköping, Sweden
Closing date: 3 April 2023

Är du en serviceminded och administrativ person som trivs i en roll med varierande uppgifter, då söker vi dig!


Till vår utvecklingsavdelning ”Electronics Engineering” samt ”Mechanical Engineering” söker vi nu en administratör i Linköping.
 

Vi arbetar inom hela utvecklingskedjan från teknik- och produktstudier till färdig produkt med produktvård. Vi hoppas att du vill bli en del av oss.

Din framtida utmaning

Ditt arbete består av att stödja avdelningarnas personal och säkerhetsställa att det administrativa hjulet rullar på. I din roll kommer du att ha kontakt med många olika stödfunktioner inom hela företaget.

Arbetet innefattar bland annat:

  • Konsulthantering (beställningar, upplägg i system mm)
  • Inköp av kontorsmaterial
  • Ansvara för mötes/hotell/konferens/resebokningar
  • Informationsutskick inom organisationen
  • Administrativa rutiner vid nyanställningar
  • Stöd och hjälp till avdelningens linjechefer i stort och smått

Din profil

På Dynamics välkomnar vi personer med olika lång tid och erfarenhet inom arbetslivet. Det är framför allt dina personliga egenskaper och din drivkraft som är viktigast för oss.

I denna roll är det viktigt att du är social, synlig och tillgänglig i verksamheten. Du är van vid att hålla många bollar i luften samtidigt och du tycker om att vara spindeln i nätet.

God kommunikationsförmåga, självständighet och egna initiativ värderar vi högt då du kommer att verka i många av våra gränssnitt och samarbeten. Vi ser också att du är prestigelös och ödmjuk i ditt sätt att vara och att du är samarbetsinriktad vilket för oss innebär att både dela egen kunskap och expertis men att också vara lyhörd för andras input.

Arbetet är fritt men vi ser gärna att du är välorganiserad och att du är duktig på att planera din arbetsdag.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap. 

Vad du blir en del av

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld. Läs mer om oss här

På Dynamics delar alla medarbetare ett och samma uppdrag: att skapa förutsättningar för ett tryggt samhälle. Oavsett om det handlar om missilsystem, undervattensteknik, kamouflagelösningar, understödsvapen, träningssystem eller fältsjukhus är du som jobbar med oss en del av vår mission. Vi jobbar i nära samarbete med att utveckla, tillverka och underhålla våra världsledande produkter, system och lösningar till kunder över hela världen.

Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här

Välkommen med din ansökan!

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.