Skip to content Go to main navigation Go to language selector

Är du en projektledare som engagerar & inspirerar?

Location
Linköping, Sweden
Closing date
5 February 2022
Apply for this job!

Vill du vara med och utveckla våra högteknologiska produkter? Är du en erfaren projektledare som bidrar till ett motiverande arbetsklimat? Då är du den vi söker.

Vad du blir en del av

Vi tror att du tycker om att göra skillnad. På Saabs affärsområde Dynamics delar alla medarbetare ett och samma uppdrag: att skapa förutsättningar för ett tryggt samhälle. Oavsett om det handlar om missilsystem, undervattensteknik, kamouflage, understödsvapen, träningssystem eller fältsjukhus är du som jobbar med oss en del av vår mission. Vi jobbar i nära samarbeten med att utveckla, tillverka och underhålla våra världsledande produkter, system och lösningar till kunder över hela världen.

Vår verksamhet bedrivs på flertalet orter i Sverige och internationellt.

Din roll

Du kommer att vara en del av Project Management Office (PMO) inom utvecklingsenheten. Som projektledare är din huvuduppgift att leda projekt för produkter och system inom Saab Dynamics hela produktportfölj och produktlivscykel. I arbetet ingår att ta fram planer, följa upp och löpande rapportera projektstatusen till projektstyrgrupp och andra intressenter.

Din profil

Vi tror att du som projektledare engagerar och inspirerar dina kollegor med tydliga mål och bidrar till ett motiverande arbetsklimat. För att trivas i denna roll är du en motiverad, strukturerad person och en ledare med stora kommunikationsförmågor. Du är social och flexibel med förmågan att snabbt bekanta dig med nya förutsättningar och kundbehov. Självklart gillar du projektledning!

Du har jobbat som projektledare för produktutvecklingsprojekt under ett antal år. Du har även en ingenjörsexamen från universitet/högskola eller motsvarande förväravad erfarenhet. För att trivas i denna roll fordras en stor kommunikativ förmåga med goda kunskaper i både svenska och engelska. Det är meriterande om du har erfarenhet av PPM-verktyg (dvs. Antura, Primavera, MS Project, JIRA) och/eller ERP-verktyg.

Vår verksamhet, våra medarbetare & våra förmåner

Vill du lära känna vår verksamhet och våra medarbetare lite bättre? Här hittar du berättelser från några av våra anställda. Läs mer om oss här Om du är intresserad av våra förmåner på Saab i Sverige så kan du läsa om dem här.

Sök idag

Låter rollen intressant? Tveka inte, skicka in din ansökan redan idag. Intervjuer sker fortlöpande. Du kan skicka in din ansökan på antingen svenska eller engelska.

Kontaktinformation

Har du frågor om rollen så kan du kontakta:

Johanna Forsgren telefonr: 073 4182611      

mailadress: johanna.forsgren @saabgroup.com

Välkommen med din ansökan!