Skip to content Go to main navigation Go to language selector
Saab Global
Installation in HQ

Är du en riktigt bra konstruktör och är nyfiken på en ny utmaning? Vi söker en erfaren mekanikkonstruktör, gärna med ledarerfarenhet!

Malmö, Sweden
Closing date: 16 April 2023

Är du mekanikkonstruktör? Har du erfarenhet av att arbeta inom tung industri? Trivs du med att arbeta i team samtidigt som du får arbeta med en häftig produkt i en dynamisk miljö? Har du kanske även erfarenhet av projektledning eller som gruppledare? Då kan detta vara rollen för dig!

Din roll

Du kommer att konstruera, granska konstruktioner, lära dig ny teknik, dela med dig av din erfarenhet samt leda dig själv och dina kollegor.

Din profil

Vi letar efter dig som har mycket gedigen erfarenhet av konstruktionsarbete, är självgående, är strukturerad och är villig att ta ansvar för ditt och kollegornas arbete.

Vad du blir en del av

Hos oss får du möjligheten att påverka de produkter som försvarar våra gränser och bidrar till en säkrare omvärld. Du kommer vara del av flera projekt som ger dig möjligheten att utveckla dig själv, skapa om omfattande nätverk och vara del av världsledande varvsindustri.

Vill du veta med om livet som anställd på Saab? Kolla här!

Frågor om positionen? Tveka inte att kontakta
Johan Johansson, rekryterande chef - johan.y.johansson@saabgroup.com
 

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.