Skip to content Go to main navigation Go to language selector
Saab Global
customer-service.jpg

Assistant controller

Karlskrona, Sweden
Closing date: 15 August 2024

Assistant Controller

Redo att hitta din grej? Testa nytt, utbyt erfarenheter och upptäck vad du verkligen gillar att göra.

Saab har flera nya spännande affärer på väg in och vi behöver därför utöka vår finansavdelning med en Assistant Controller.

Din framtida utmaning

I rollen som Assistant Controller verkar du som stödjande till våra Business Controllers inom Affärsområde Ytfartyg respektive Ubåt där arbetsuppgifterna kommer vara av varierande karaktär med syfte att säkerställa en korrekt rapportering om projektetens finansiella status inklusive trender, operativt resultat, vinstavräkningar och risker. Du blir en viktig del av finansfunktionen och får möjlighet att i nära samarbete med övriga kollegor vara med och bidra till ett lyckosamt projektgenomförande inklusive möjligheten att få växa/utvecklas på ett professionellt plan!

Den du är idag

Vi ser att du som söker tjänsten är i början av din karriär och har ett intresse av att utvecklas och få erfarenhet från grunden. Du har en utbildning som Civilekonom eller motsvarande. Känner dig bekväm med Excel och är en analytisk person med integritet och förmågan att kunna läsa mellan raderna. Du har ett proaktivt förhållningssätt och van att agera självständigt och affärsmässigt. Du ska du ha goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vad du blir en del av

Bakom våra innovationer finns alla de som har gjort det möjligt. Modiga pionjärer och kluriga tänkare. Vardagshjältar och kreativa problemlösare. De som delar djup kunskap och de som utforskar nya områden. Och alla däremellan.

Här har du chansen att påverka och bidra på ditt unika sätt. Allt från att utveckla kod och bygga imponerande försvars- och säkerhetslösningar till att ta en kaffe med en kollega. Varje bidrag räknas. Vi ger dig möjlighet att anta utmaningar och skapa smarta innovationer. I vår vänliga och tekniksmarta värld finns plats för dig att växa. Vi finns här för att tillsammans skapa trygghet för människor och samhällen.

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 22 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare och mer hållbar värld.

Saab utvecklar, tillverkar och underhåller avancerade system inom flygteknik, vapen, ledningssystem, sensorer och undervattenssystem. Saab har sitt huvudkontor i Sverige men en global verksamhet där Saab är en del av många nationers försvarsförmåga. Läs mer om oss här

Saab är stolt karriärföretag 2023 - läs mera här

Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut.

Kontaktinformation: Elsa Mattsson, E-mail: elsa.mattsson@saabgroup.com, +46 455 683458