Skip to content Go to main navigation Go to language selector

Assistent

Location
Göteborg, Sweden
Closing date
1 June 2022
Apply for this job!

Du kommer att vara administrativt stöd till cheferna för Manufacturing och bland dina arbetsuppgifter ingår exempelvis att planera, boka och koordinera möten, att ta fram underlag för möten, reseplanering, hantera e-post och kalender. Du ingår även i assistentgruppen för production där du stöttar hela production med administrativt arbete.

Din roll


I samråd med cheferna för Manufacturing kommer du att planera, strukturera och följa upp enhetens ledningsmöten, förbereda agenda och vid behov själv ta fram material inför möten samt följa upp åtgärder.
Du svarar för viss informationsspridning inom enheten och stöttar enhetens medarbetare med administrativt arbete.. Uppdrag utanför ordinarie arbetstid kan förekomma.

Placering i Göteborg.

Din profil

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper och social kompetens. För att lyckas i rollen behöver du ha:

  • Erfarenhet av att arbeta självständigt, prioritera och fatta egna beslut
  • Ett serviceinriktat arbetssätt samtidigt som du vill skapa struktur och effektivitet
  • Lätt för att samarbeta och god förmåga att skapa goda arbetsrelationer
  • Integritet, är lyhörd och flexibel vad gäller förändrade förutsättningar och snabbt uppkomna situationer
  • Erfarenhet att arbeta med kommunikation
  • Bra helhetssyn
  • Goda kunskaper i engelska i tal och skrift
  • Gymnasiekompetens, meriterande om du har kompletterat med eftergymnasial utbildning

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.


Vill du lära mer om Saab? Läs mer om oss här

Vad blir du en del av

Affärsområde Surveillance erbjuder effektiva lösningar för övervakning och beslutsstöd, och system för att upptäcka och skydda mot olika typer av hot. Produktportföljen omfattar flygburna, landbaserade och marina radarsystem, system för signalspaning och självskydd, ledningssystem samt system för sjöfarts- och flygtrafikledning.

Production ansvarar för all produktion och arbetar tätt och integrerat med respektive enhet (BU/Div) inom hela affärsområdet Surveillance. Som assistent till Head of Manufacturing (Production) ingår du även i ledningsgruppen Manufacturing. Du bistår främst cheferna för Manufacturing men vid behov även ledningsgruppen som helhet.

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut.

Önskar du att skapa och förnya samtidigt som du utvecklar dig själv i en utmanande miljö, kan Saab mycket väl ha förutsättningarna att få dig att växa. Vi är stolta över en vårdande miljö, där alla är olika men vi delar samma mål - att skydda människor.