Skip to content Go to main navigation Go to language selector

Beredare

Location
Muskö, Sweden
Closing date
29 April 2021
Apply for this job!

Vi utökar och söker en initiativrik produktionsberedare för underhåll för vidmakthållande av svenska marinens fartygsplattformar. Hos oss får du arbeta med spännande och helt unika produkter. Välkommen till vårt team!

Din framtida utmaning

Du kommer att ansvara för produktionsberedning inom avsnitten ytbehandling, komposit, plåt/svets, rör och även hjälpa övriga beredare inom mekanik och motor, till de projekt som arbetar med förebyggande underhåll, avhjälpande underhåll, generalöversyner samt mindre modifieringar. I rollen som produktionsberedare ansvarar du för att projektaktiviteter bryts ner till jobbnivå i produktionssekvenser.


Detta är en självständig roll där stort ansvar ligger på dig i att styra och driva ditt eget arbete utifrån de deadlines som finns i projektplanerna.

Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av: 

 • Att säkerställa att produktionsunderlag är kompletta

 • Nerbrytning av projektaktiviteter till jobbnivå i produktionssekvenser.

 • Att komplettera arbeten med tillgängliga underlag som t ex installationsbeskrivningar, reparationsanvisningar, ritningar, stycklistor från våra dokumenthanteringssystem såsom DIS och KABDOC 

 • Att bereda materielinköp som fartygsutrustning, reservdelar samt ersättningsprodukter m m

 • Att anvisa specialverktyg samt produktionshjälpmedel

 • Produktionskalkyler

Vem är du?

Detta är en roll för dig som motiveras av att få använda din fulla kapacitet! Vi har mycket handpåläggning på uppdragen och snabba puckar gör att du behöver vara flexibel i ditt arbets- och tankesätt. Vi söker dig som har erfarenhet av ytbehandlingsarbeten, kompositarbeten, plåt/svets och du har även mycket goda kunskaper i ritningsläsning.
Du har en god förmåga att strukturerat driva och planera ditt eget arbete.

Rollen omfattar många kontaktytor mot produktion och projekt och för att lyckas i arbetet krävs hög social kompetens och förmåga att bygga långvariga professionella relationer.
Vi ser gärna att du är en person som har förmågan att ta initiativ, knyta ihop teori och praktik samt kan tillvarata goda idéer, kommunicera och samarbeta över gränsytor.
Vi eftersträvar alltid en bra leverans av ritningspaket med väldefinierade arbetsbeskrivningar till linjeorganisationen, så det är av största vikt med högt leveransfokus i det dagliga arbetet.

Krav:

 • Ett par års erfarenhet av ovan nämnda arbetsuppgifter

 • Marin fartygskännedom  

 • Mycket goda kunskaper i ritningsläsning

 • Goda kunskaper i Officepaketet

 • Mycket god kommunikationsförmåga på svenska och engelska, både muntligt och skriftligt.

Meriterande:

 • Goda kunskaper i planerings- och beredningsverktyget ERM

 • Goda kunskaper i Saab Kockums dokumenthanteringssystem

 • Erfarenhet av att förbereda/hantera arbetspaket

 • Goda kunskaper i alla eller några av de områden som nämns

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vad du blir en del av

Du blir del av ett hjälpsamt mindre team med en engagerad chef som säkerställer att ni kompetensutvecklar er tillsammans och genom utbildningar. Värdegrunden är stark och bygger på öppenhet, resultat och ansvar - du blir helt enkelt en del av det viktiga navet i underhållsverksamheten på Saab Kockums!

Business Area: Saab Kockums AB, Muskö
 

Låter ovan som en tjänst för dig? Då ser vi fram mot din ansökan! Vi erbjuder dig en utmanande tjänst i en miljö där du ständigt kommer kunna växa och utvecklas!

Vi vet att mångfald gör oss bättre! Vi arbetar för en jämn könsfördelning och ser gärna kvinnliga sökande till denna position. Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut. Du är välkommen med din ansökan.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta
Michael Nilsson, 073–418 86 91