Skip to content Go to main navigation Go to language selector
Saab Global
information-technology-services-334524531.jpeg

Bli en del av vårt fantastiska ingenjörsteam på Saab inom mjukvaruutveckling!

Linköping, Sweden
Closing date: 6 June 2024

För oss är teknik mer än kod och mekanik. Det är hjärtat i vår verksamhet. Det som utmanar oss, inspirerar oss och håller oss engagerade. Tillit är viktigt i vår teknikintensiva värld, här får du förtroende på riktigt. Vi letar efter dig som vill skapa morgondagens smarta lösningar. Bli en av oss och sätt dina idéer i rörelse.

Din roll
Som ingenjör på Saab kommer du och ditt team vara involverade under hela produktens livscykel och vara en viktig pusselbit i vår resa mot nästa generations försvarssystem.

Våra kreativa och innovativa team inom mjukvara väntar på dig för att tillsammans utforska och utveckla den senaste tekniken. Som mjukvaruutvecklare hos oss kommer du att samarbeta, inte bara med dina närmaste kollegor, utan även med projektledare, andra utvecklingsteam, leverantörer och kunder.

Din profil

För att trivas hos oss tror du på en kultur av fullständig transparens, förtroende och du är öppen för att lära dig nya idéer både inom och utanför dina kompetensområden.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att passa för detta tror vi även att du har någon av dessa:

  • Kandidatexamen inom teknisk fysik, mjukvaruutveckling eller liknande område
  • Några års erfarenhet av att jobba med mjukvaruutveckling
  • Kunskap inom programmeringsspråk som C, C++, Python, Java, C#, och/eller Matlab.
  • Erfarenhet av utveckling i .NET

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsskyddsplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Det du blir en del av

Bakom våra innovationer finns alla de som har gjort det möjligt. Modiga pionjärer och kluriga tänkare. Vardagshjältar och kreativa problemlösare. De som delar djup kunskap och de som utforskar nya områden. Och alla däremellan.

Här har du chansen att påverka och bidra på ditt unika sätt. Allt från att utveckla kod och bygga imponerande försvars- och säkerhetslösningar till att ta en kaffe med en kollega. Varje bidrag räknas. Vi ger dig möjlighet att anta utmaningar och skapa smarta innovationer. I vår vänliga och tekniksmarta värld finns plats för dig att växa. Vi finns här för att tillsammans skapa trygghet för människor och samhällen.

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 22 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare och mer hållbar värld.

Saab utvecklar, tillverkar och underhåller avancerade system inom flygteknik, vapen, ledningssystem, sensorer och undervattenssystem. Saab har sitt huvudkontor i Sverige men en global verksamhet där Saab är en del av många nationers försvarsförmåga. Läs mer om oss här