Skip to content Go to main navigation Go to language selector

Business Support till CAMO & Logistic Services

Location
Linköping, Sweden
Closing date
28 April 2021
Apply for this job!

Vi söker nu en affärsorienterad lagspelare med utmärkt administrativ färdighet och förmågan att hantera mycket information.

Din Roll

Som Business Support är du med och stöttar Från att en förfrågan kommer in ,skapa anbud, till beställning samt följa beställningen under hela leveranstiden tills att den slutfaktureras och projektavslut.

Du kommer ingå som aktiv medlem i CAMO and Logistic Services ledningsgrupp. Vi har ett öppet klimat, där olikheter uppskattas och åsikter välkomnas, och vi anser att det är en förutsättning för vår framtida utveckling.

Dina arbetsuppgifter innebär, men är inte begränsat till:

  • Att sköta administration och protokoll på våra Winning Business (WB) och Execute Business möten.
  • Projektadministratör inom finans som innefattar: skapa och följa upp projektaktiviteter i affärssystemet. Övervaka ramar, timuttag, justera orderingång, skapa faktureringsunderlag etc.
  • Medverka i bokslut, prognos och budget

Din Profil

Vi söker dig som har Ekonomiutbildning från högskolan eller motsvarande arbetslivserfarenhet och ser gärna att du är affärsorienterad. Tjänsten förutsätter en utåtriktad, nyfiken personlighet som har förmåga att tidvis agera självständigt utan detaljstyrning.

Det är viktigt för oss att du har ett accepterande förhållningssätt till andra människor oavsett vem du möter. Respekt och värdighet bör vara ledord för dig i alla sammanhang.

Du kommer att ha relativ stor möjlighet att styra din tid och dina aktiviteter mot de mål du jobbar emot vilket ställer höga krav på förmågan att ta eget ansvar och initiativ.

Vi ser även att du har:

  • Gott ordningssinne och intresse för siffror
  • Förmågan att snabbt växla mellan arbetsuppgifter samt hantera mycket information samtidigt.
  • Hög samarbetsförmåga
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Du är van dataanvändare och känner dig bekväm i Windowsmiljö. Meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med Agresso eller motsvarande affärssystem.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap. 

Vad du blir en del av

Avdelningen Camo and Logistic Services består av tre sektioner och har ca 80 medarbetare placerade i Linköping, Arboga, Såtenäs, Järfälla, Luleå, Växjö och Uppsala. Vi arbetar bl a med att kundanpassa underhållsinformation, driftuppföljning, systemförvaltning och logistikplanering samt framtagande av styrande rutiner och regelverk för våra kunders underhållsverksamhet.

Våra huvudkunder är Försvarets Materielverk (FMV) och Försvarsmakten (FM). Avdelningen arbetar även i större projekt inom Saab.

Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här

Sista ansökningsdag: 28 april
Anställning påbörjas september 2021

Kontakt
Britt-Marie Holmbom, Rekryterande chef
britt-marie.holmbom@saabgroup.com

Önskar du att skapa och förnya samtidigt som du utvecklar dig själv i en utmanande miljö, kan Saab mycket väl ha förutsättningarna att få dig att växa. Vi är stolta över en vårdande miljö, där alla är olika men vi delar samma mål - att skydda människor.

Läs mer om oss här