Skip to content Go to main navigation Go to language selector
Saab Global
information-technology-services-334524531.jpeg

CRM Wizard

Linköping, Sweden
Closing date: 29 April 2024

Drivs du av att se dina idéer bli verklighet? Välkommen till vår spännande och teknikintensiva värld.

Är du den ”CRM Wizard” vi söker men du inte vet vad det är för befattning du letar efter?

Det är ingen nyhet att Saab växer. För att kunna fortsätta växa krävs det att vi har ett starkt team som tillsammans kan bygga och förvalta våra affärssystem. Vi söker dig som drivs av tempo, att lyckas och vill göra skillnad.

Välkommen med din ansökan så hör vi av oss!

Denna position kräver att du genomgår en säkerhetsgranskning baserad på gällande regler för säkerhetsskydd. För befattningar som kräver säkerhetsgodkännande kan ytterligare skyldigheter av medborgarskap tillämpas.

Du kan skicka in din ansökan på svenska eller engelska. Observera att detta är en löpande rekryteringsprocess och att tjänsten kan tillsättas före annonsens sista datum.

Vad du blir en del av

Bakom våra innovationer finns alla de som har gjort det möjligt. Modiga pionjärer och kluriga tänkare. Vardagshjältar och kreativa problemlösare. De som delar djup kunskap och de som utforskar nya områden. Och alla däremellan.

Här har du chansen att påverka och bidra på ditt unika sätt. Allt från att utveckla kod och bygga imponerande försvars- och säkerhetslösningar till att ta en kaffe med en kollega. Varje bidrag räknas. Vi ger dig möjlighet att anta utmaningar och skapa smarta innovationer. I vår vänliga och tekniksmarta värld finns plats för dig att växa. Vi finns här för att tillsammans skapa trygghet för människor och samhällen.

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 22 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare och mer hållbar värld.

Saab utvecklar, tillverkar och underhåller avancerade system inom flygteknik, vapen, ledningssystem, sensorer och undervattenssystem. Saab har sitt huvudkontor i Sverige men en global verksamhet där Saab är en del av många nationers försvarsförmåga. Läs mer om oss här