Skip to content Go to main navigation Go to language selector
manufacturing.jpg

Customer Service Team manager

Linköping, Sweden
Closing date: 1 September 2022

Din framtida utmaning

Som första linjens chef inom Production Hydraulic kommer du att leda en grupp på ca 15 tekniker som arbetar med underhåll, reparationer och målning av militära samt civila flygplansdetaljer. Som produktionsledare har du personal-, produktions- och budgetansvar.

I det dagliga arbetet skapar du goda förutsättningar för ett effektivt och flygsäkert arbete. Utöver detta är du tillsammans med dina produktionsledarkollegor en del av områdets ledningsgrupp där du har egna ansvarsområden för att utveckla verksamheten för att möta den tillväxtresa vi befinner oss i.

Den du är idag

Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor, få individer att växa och med engagemang leder dina medarbetare för att nå överenskomna resultat.  Att utveckla och förbättra verksamheten genom att skapa delaktighet och motivation är självklart för dig.

För att lyckas i rollen ser vi att du har tidigare erfarenhet av personalledande roll exempelvis som produktionsledare/gruppledare/projektledare. Som ledare är du tydlig, engagerad och mån om att kontinuerligt utveckla verksamheten och dina medarbetare. Du är strukturerad, kommunikativ och har god samarbetsförmåga.
 

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
 

Befattningen innebär arbete som omfattas av försvarssekretess vilket kräver att du genomgår och godkänns i säkerhetsprövning gjord av myndighet. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap. 

Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag. Sista ansökningsdag är 2022-08-31

Vad du blir en del av

Område MRO Workshops är en del av avdelning Maintenance, Modification & Supply inom Aeronautics affärsenhet Gripen Sustainment. Området har ca 120 medarbetare fördelade på sex team. Områdets uppgift är att underhålla, reparera, modifiera artiklar till militär och civil verksamhet.