Skip to content Go to main navigation Go to language selector
Saab Global
Installation in HQ

Delprojektledare inom test

Stockholm - Järfälla, Sweden
Closing date: 30 December 2023

Har du intresse av att bli en del av ett stort projekt? Tycker du att det är kul att samarbeta för att nå stora mål? Då har du nu chansen att arbeta med delprojektledning av morgondagens Electronic Warfare system!

Din roll

Vi söker duktiga delprojektledare som är intresserade av att jobba med:

  • Att planera och strukturera upp arbete med och byggnation av testutrustningar
  • Samarbete med andra delprojektledare och olika team för att på ett smidigt sätt nå uppsatta mål
  • Att ha hand om en egen budget
  • Att övergripande kunna förstå komplexa system och vad som krävs för att kunna bygga systemen
  • Ha viss kontakt med våra större leverantörer av testsystem

I den här tjänsten kommer du att börja med att jobba inom ett delprojekt som har ansvar för testutrustningar och byggnation av dessa och det finns stor möjlighet framöver att sedan jobba med delprojekt inom andra delar i teknikutvecklingen. Vi arbetar med SAABs Electronic Warfare system som är både luft, land och vattenbaserade samt projekt som är relaterade till detta.

Inom Sektionen Systems Operations Lead, kommer du bli en del av ett team med duktiga delprojektledare som jobbar i olika projekt. Tillsammans har vi ett ledarskaps-forum och jobbar för att standardisera arbetsmoment inom vårt ansvarsområde. I sektionen sitter även utbildnings instruktörer som jobbar med att utbilda våra kunder i våra system.  

Din profil

För att lyckas och trivas i rollen som delprojektledare hos oss är det bra om du har ett coachande ledarskap där du säkerställer att du såväl som dina medarbetare har rätt förutsättningar i ert arbete. Du är ansvarstagande, tydlig och har lätt för att samarbeta. Du är social och kan hantera olika typer av människor.

Formella krav:

  • Erfarenhet från projektledning av mindre eller större projekt
  • Datorvana och en administrativ förmåga
  • Tala och skriva flytande svenska och engelska

För den här rollen är det fördelaktigt om du är lättlärd och har viljan att fortsätta utvecklas, lära dig nya saker och ta till dig ny teknik. Vidare tror vi att du är en öppensinnad och nyfiken person med ett strukturerat och noggrant arbetssätt.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vad du blir en del av

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld. Läs mer om oss här

Affärsområde Surveillance erbjuder världsledande teknologi som ger lägesbilder och beslutsunderlag för försvar mot olika hot. Portföljen omfattar radar-, telekrig- och ledningssystem samt trygghets- och säkerhetslösningar. Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här

Vi ser fram emot din ansökan! Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut.

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.