Skip to content Go to main navigation Go to language selector
Saab Global
general-2.jpg

Driven lageroperatör sökes!

Linköping, Sweden
Closing date: 4 April 2023

Din framtida utmaning

Vi söker nu en person till vår lagerverksamhet där vi ankomstkontrollerar, hanterar och levererar inkommande material till verksamheten. Det gäller både inköpt material, från våra globala leverantörskedjor, samt egentillverkat material.
 

Du kommer ingå i ett team som har till huvuduppgift att förse produktion med material. Du kommer att få vara med i hela kedjan, från ankomstmottagning, med hjälp av truck, till inleverans direkt till produktion. Arbetsuppgifterna består till stor del av att, med hjälp av scanner och digitala hjälpmedel, plocka och kitta material som levereras till taktade produktionslinor. Du behöver också vara bekväm i din truckkörning, inklusive lossning av gods från lastbil. Idag är vi 13 st medarbetare inom lagerverksamheten, där vi arbetar flexibelt för att möta förändringar av produktionsvolymer och ankommande gods. Vi kommer fortsätta jobba med ständiga förbättringar, för att effektivisera vår verksamhet, och ser stora möjligheter att utveckla våra flöden för att möta kommande utmaningar.

Vi arbetar dagtid, men skiftarbete kan bli aktuellt utifrån behov. För rätt person kan fördjupning inom kvalitetsområdet via ankomstkontroll bli ett utvecklingsområde.


Din profil

För att trivas i rollen och leva upp till förväntningar ser vi att du har:

  • Fullständig gymnasieexamen
  • Truckkort A1-4, B1-4
  • God datorvana
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
     

Det är meriterande om du har:

  • Erfarenhet inom logistik och/eller flygplansindustrin
  • Erfarenhet av affärssystemet IFS-ERP

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi söker dig som är noggrann och som alltid agerar med stort driv och entusiasm. Du ska trivas att arbeta i ett högt tempo och bör därför kunna hantera pressade situationer med ett lugn. Du är en lagspelare som arbetar strukturerat och effekt mot våra gemensamma mål. Vi ser att du är en person som trivs i en miljö där vi är ärliga och prestigelösa i vårt sätt mot varandra.
 

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vad blir du en del av

Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är cirka 18 000 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling. Saab är också ett av möjligheternas företag. Ett företag där mångfald ses som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet. Läs mer om oss här.
 

Din placering blir på affärsenhet Aerospace Systems inom Aeronautics. Affärsenheten utvecklar, industrialiserar och tillverkar flygplansstrukturer för den civila och militära marknaden. Aerospace Systems ansvarar för utveckling, industrialisering, tillverkning och teknisk support av flygande strukturer, inklusive system för affärsenhetens externa kunder som exempelvis Airbus och Boeing. Affärsenheten ansvarar för samarbetet, genomförandet och vidareutvecklingen av Boeing-Saab T-7A trainer. Affärsenheten har totalt ca. 400 anställda.

På avdelningen Sourcing & Supply, inom Aerospace Systems, arbetar idag ca. 40 medarbetare. Området ansvarar för strategiskt och operativt inköp, inköpskvalité, leverantörsutveckling, samt lagerverksamhet med ankomstkontroll. Vårt gemensamma ansvar är att försörja tillverkningen av produkter till våra kunder, inom och utanför Saab, samt att hålla rätt buffertnivåer och leveransflöde.


I denna rekrytering samarbetar Saab med Skill. Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut. Du kan ansöka på antingen svenska eller engelska. Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här.

Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryterare Jonna Svenson (jonna.svenson@skill.se)