Skip to content Go to main navigation Go to language selector

Electronic Engineer-3

Location
Linköping, Sweden
Closing date
30 January 2022
Apply for this job!

Gillar du utveckling & problemlösning? Då har vi jobbet för dig

Är du en person som precis som vi brinner för att utveckla elektroniksystem? Vill du dessutom vara en del av ett kreativt och växande utvecklingsteam? Då är du systemutvecklaren vi söker.

Vad du blir en del av
Tycker du om att göra skillnad? På Saabs affärsområde Dynamics delar alla medarbetare ett och samma uppdrag: att skapa förutsättningar för ett tryggt samhälle. Oavsett om det handlar om missilsystem, undervattensteknik, kamouflage, understödsvapen, träningssystem eller fältsjukhus är du som jobbar med oss en del av vår mission. Vi jobbar i nära samarbeten med att utveckla, tillverka och underhålla våra världsledande produkter, system och lösningar till kunder över hela världen.

Vår verksamhet bedrivs på flertalet orter i Sverige och internationellt.

Din roll
Vi söker just nu en elektroniksystemutvecklare missiler/undervattenssystem och för oss är idéutveckling nyckeln till framgång. Vi tycker att det är viktigt att våra medarbetare får utvecklas och gärna utifrån sina tidigare erfarenheter.

I rollen ingår allt som har med utveckling av elektroniksystem att göra och dessutom arbete med kravspecifikationer, metodik med mera.

Din profil
Du är en person som inspireras av tekniskt avancerade projekt och som kan leverera lösningar som svarar mot höga krav. Du är ingenjör med inriktning mot elektronikdesign eller motsvarande och som gärna har flerårig erfarenhet från elektronikproduktion.

Electronic systems
Sektionen Electronic systems ligger under elektronikavdelningen med cirka 100 medarbetare som arbetar inom hela utvecklingskedjan, från teknik- och produktstudier till färdig produkt och produktvård.

Vi, vår verksamhet & våra förmåner
Vill du lära känna vår verksamhet och personal lite bättre? Här kan du hitta berättelser från några av våra anställda.

Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här.

Tjänsten kräver att du blir godkänd i en säkerhetsprövning enligt säkerhetsskyddslagen.

Kontaktinformation:
Peter Anderstedt, Rekryterande Chef
E-mail: peter.anderstedt@saabgroup.com