Skip to content Go to main navigation Go to language selector

Elektronikkonstruktör till innovativt team

Location
Karlskoga, Sweden
Closing date
31 May 2022
Apply for this job!

Vill du jobba på ett internationellt företag som sätter tekniken i centrum?

Vi söker ständigt nya medarbetare till vår utvecklingsavdelning i Karlskoga.

Din framtida utmaning

Önskar du att skapa och förnya samtidigt som du utvecklar dig själv i en utmanande miljö, då kan Saab mycket väl ha förutsättningarna att få dig att växa. Vi är stolta över en vårdande miljö, där alla är olika men vi delar samma mål - att skydda människor.

Som elektronikutvecklare hos oss blir du en del av ett innovativt team som utvecklar avancerad elektronik med hög fokus på säkerhet och tillförlitlighet. Rollen innebär många varierande uppgifter och omfattar allt från kravhantering, systemdesign och utveckling fram till färdig produkt. Då vi verkar i en internationell miljö finns även möjlighet till spännande uppdrag på något av våra andra kontor inom Sverige eller utomlands. Du har själv stora möjligheter att påverka inriktningen på tjänsten utifrån dina egna kunskaper och intressen.

Den du är idag

Vi söker dig som har passion för elektronikutveckling, som är nyfiken på teknik och stimuleras av att alltid vilja lära sig något nytt. Du är ingenjör eller motsvarande med inriktning mot elektronikdesign och gärna flerårig erfarenhet från elektronikutveckling.

Vi söker utvecklare som har kunskap inom något av nedan områden:

  • EMC säker design
  • Analogteknik
  • Digitalteknik
  • Teknisk projektledning för elektroniksystem
  • Systemdesign för elektronik
  • Batterisystem
  • Elektroniksimulering
  • Testutveckling

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap. 

Vad du blir en del av

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 18 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.

På Dynamics delar alla medarbetare ett och samma uppdrag: att skapa förutsättningar för ett tryggt samhälle. Oavsett om det handlar om missilsystem, undervattensteknik, kamouflagelösningar, understödsvapen, träningssystem eller fältsjukhus är du som jobbar med oss en del av vår mission. Vi jobbar i nära samarbete med att utveckla, tillverka och underhålla våra världsledande produkter, system och lösningar till kunder över hela världen. Vår verksamhet bedrivs på flertalet orter i Sverige och internationellt.

Vill du lära känna vår verksamhet och personal lite bättre? Här kan du hitta berättelser från några av våra anställda. Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här.

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut.

Läs mera om oss här

Kontaktuppgifter till rekryterande chefer:

Magnus Svedlund: 073 4461468

Thom Haglund: 073 4461220

Låter detta intressant, tveka då inte att höra av dig till oss för en förutsättningslös dialog!

Önskar du att skapa och förnya samtidigt som du utvecklar dig själv i en lärande kultur, kan Saab mycket väl ha förutsättningarna att få dig att växa. Vi är stolta över en vårdande miljö, där alla är olika men vi delar samma uppdrag - att skapa förutsättningar för ett tryggt samhälle.