Skip to content Go to main navigation Go to language selector

Elektroniksystemutvecklare

Location
Linköping, Sweden
Closing date
30 July 2022
Apply for this job!

Gillar du utveckling & problemlösning? Då har vi jobbet för dig

Är du en person som precis som vi brinner för att utveckla elektroniksystem? Vill du dessutom vara en del av ett kreativt och växande utvecklingsteam? Då är du systemutvecklaren vi söker.

Din roll

Vi söker just nu en elektroniksystemutvecklare missiler/undervattenssystem och för oss är idéutveckling nyckeln till framgång. Vi tycker att det är viktigt att våra medarbetare får utvecklas och gärna utifrån sina tidigare erfarenheter.

I rollen ingår allt som har med utveckling av elektroniksystem att göra och dessutom arbete med kravspecifikationer, metodik med mera.

Din profil

Du är en person som inspireras av tekniskt avancerade projekt och som kan leverera lösningar som svarar mot höga krav. Du är ingenjör med inriktning mot elektronikdesign eller motsvarande och som gärna har flerårig erfarenhet från elektronikproduktion.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap. 

Vad du blir en del av 

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 18 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.

Tycker du om att göra skillnad? På Saabs affärsområde Dynamics delar alla medarbetare ett och samma uppdrag: att skapa förutsättningar för ett tryggt samhälle. Oavsett om det handlar om missilsystem, undervattensteknik, kamouflage, understödsvapen, träningssystem eller fältsjukhus är du som jobbar med oss en del av vår mission. Vi jobbar i nära samarbeten med att utveckla, tillverka och underhålla våra världsledande produkter, system och lösningar till kunder över hela världen. Vår verksamhet bedrivs på flertalet orter i Sverige och internationellt.

Electronic systems

Sektionen Electronic systems ligger under elektronikavdelningen med cirka 100 medarbetare som arbetar inom hela utvecklingskedjan, från teknik- och produktstudier till färdig produkt och produktvård.

Vi, vår verksamhet & våra förmåner

Vill du lära känna vår verksamhet och personal lite bättre? Här kan du hitta berättelser från några av våra anställda.

Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här.

Kontaktinformation:

Peter Anderstedt, Rekryterande Chef

E-mail: peter.anderstedt@saabgroup.com

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut.

Önskar du att skapa och förnya samtidigt som du utvecklar dig själv i en utmanande miljö, kan Saab mycket väl ha förutsättningarna att få dig att växa. Vi är stolta över en vårdande miljö, där alla är olika men vi delar samma mål - att skydda människor.