Skip to content Go to main navigation Go to language selector
Saab Global
Installation in HQ

Elkraftsingenjör - Välkommen till Saabs värld av möjligheter!

Malmö, Sweden
Closing date: 29 June 2024

Vill du påverka och göra skillnad på riktigt? Här bidrar du till att skapa trygghet för människor och samhällen. Det du gör spelar roll.

Din roll

Vi på Saab utvecklar några av världens mest tekniskt avancerade produkter. I en föränderlig värld tar vi fram komplexa ubåtssystem som bidrar till att upprätthålla Sveriges gränser och trygghet i våra samhällen.

Som Systemingenjör hos oss inom elsystem arbetar du med hela livscykeln från systemdesign/dimensionering, kravhantering, inköp och integration till driftsättning och uppdateringar. Du kommer tillsammans med dina kollegor ansvara för elsystemen i våra ubåtar som innefattar framdrivning.

Beroende på dina erfarenheter, kompetenser och önskemål kan vi bredda tjänstens ansvarsområde så att den passar dig. Här får du möjligheten att arbeta i en roll med många och varierande kontaktytor både interna som externa som både kunder och leverantörer.

Vi söker dig som är civilingenjör inom elektroteknik eller liknande, som vill bidra till utvecklingen av avancerade och innovativa elsystem. Meriterande om du har arbetat med roterande maskiner.

Ta chansen att forma framtiden i en unik bransch och att få göra skillnad!

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vad du blir en del av

Bakom våra innovationer finns alla de som har gjort det möjligt. Modiga pionjärer och kluriga tänkare. Vardagshjältar och kreativa problemlösare. De som delar djup kunskap och de som utforskar nya områden. Och alla däremellan.

Här har du chansen att påverka och bidra på ditt unika sätt. Allt från att utveckla kod och bygga imponerande försvars- och säkerhetslösningar till att ta en kaffe med en kollega. Varje bidrag räknas. Vi ger dig möjlighet att anta utmaningar och skapa smarta innovationer. I vår vänliga och tekniksmarta värld finns plats för dig att växa. Vi finns här för att tillsammans skapa trygghet för människor och samhällen.

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 22 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare och mer hållbar värld.

Saab utvecklar, tillverkar och underhåller avancerade system inom flygteknik, vapen, ledningssystem, sensorer och undervattenssystem. Saab har sitt huvudkontor i Sverige men en global verksamhet där Saab är en del av många nationers försvarsförmåga. Läs mer om oss här