Skip to content Go to main navigation Go to language selector

Examensarbete inom mekanisk konstruktion/analys

Location
Karlskoga, Sweden
Contact
Kerstin Eriksson
Jesper Lönnroos
Closing date
30 December 2020 Apply for this job!

Din profil

Studerar du till högskole- eller civilingenjör och ska skriva ditt examensarbete inom mekanisk konstruktion/analys? Då finns här möjligheten att göra det hos oss på Saab Dynamics i Karlskoga.


Vad blir du en del av

På Saab Dynamics i Karlskoga utvecklas produkter såsom understödsvapen och missilsystem, för oss är det viktigt att ta del av den forskning och utbildning som är aktuell inom högskola och universitet samtidigt som vi vill erbjuda dig som student en möjlighet att pröva dina kunskaper i en faktisk verksamhet och arbetsmiljö.


Din roll

Vi söker ibland examensarbetare till specifika uppdrag, men vi ser helst att du själv kommer med förslag som vi kan utveckla vidare tillsammans. De områden som är speciellt aktuella för examensarbete just nu är:

  • Mekanisk lättviktskonstruktion
  • Aerodynamik och ballistik
  • Framdrivning och raketmotorteknik


När kan jag förvänta mig återkoppling?

Vår möjlighet att handleda examensarbetare varierar under året och vi får många ansökningar i förhållande till hur många examensarbeten vi kan handleda. För att öka chanserna för oss att hitta en möjlighet är det bra om du är så konkret som möjligt när det gäller att beskriva dina idéer för examensarbete. Intressanta ansökningar behöver vi diskutera internt vilka möjligheter vi har att erbjuda bra handledning, därför kan det tyvärr dröja flera veckor innan du får återkoppling.

Notera också att detta ansökningsformulär endast gäller examensarbete för studerande på högskola eller universitet. Vi lägger ut separata annonser för praktik och sommarjobb när det är aktuellt.


Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess och krav på svenskt medborgarskap. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet. 


Kontaktperson

Jesper Lönnroos +46 586 81027