Skip to content Go to main navigation Go to language selector

Explore your potential – Find your edge

Location
Halmstad, Sweden
Closing date
30 June 2022
Apply for this job!

Det är ett grundläggande mänskligt behov och en mänsklig rättighet att känna trygghet. Saab utvecklar innovativa, högteknologiska och kostnadseffektiva system för att öka tryggheten för samhällen och människor.

Din Roll

Försvarsmaktens tillväxt skapar en ökad efterfrågan och möjligheter att utöka våra verksamheter i Växjö och Halmstad. Vi söker personal till arbetsuppgifter som exempelvis underhåll & reparationer, modifieringar, tekniskt stöd, underhållsberedning och dokumentation inte minst på luftvärns- och artillerisystem med radar-, sensor-, elektronik-, fordons- och vapenmateriel.

Du kommer att arbeta med systemens alla faser; från anskaffning, via drift till avveckling, med huvudfokus på driftsfasen och inte minst förebyggande underhåll. Vi arbetar med projekt- och uppdrag i affärer nära kund och användare inte minst inom Försvarsmakten och på Försvarets Materielverk. Resor kan förekomma.

Din Profil

Vi ser gärna att du har en relevant utbildning inom något av områdena nedan. Du bör även ha en god kommunikationsförmåga i tal och skrift, både på svenska och engelska samt inneha körkort.  Meriterande är erfarenhet av förebyggande underhåll och reparationer, inte minst på system med elektronik/teleteknik, samt kunskap om Försvarsmaktens och FMV materiel/system, regler och processer.

Vi söker

  • Tekniker
  • Systemingenjörer
  • Projektledare
  • ILS-ingenjörer
     

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper samt viljan att lära och utvecklas. Vi är intresserad av både juniora och seniora sökande.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap. 

Vill du vara med och bidra till en säkrare värld?

Anmäl ditt intresse här, så tar vi kontakt.

Möjliga tjänstgöringsorter: Växjö, Halmstad

Vad du blir en del av

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen.

Med 18 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.

På Dynamics delar alla medarbetare ett och samma uppdrag: att skapa förutsättningar för ett tryggt samhälle. Oavsett om det handlar om missilsystem, undervattensteknik, kamouflagelösningar, understödsvapen, träningssystem eller fältsjukhus är du som jobbar med oss en del av vår mission. Vi jobbar i nära samarbete med att utveckla, tillverka och underhålla våra världsledande produkter, system och lösningar till kunder över hela världen. Vår verksamhet bedrivs på flertalet orter i Sverige och internationellt.

Vill du lära känna vår verksamhet och personal lite bättre?

Här kan du hitta berättelser från några av våra anställda.

Önskar du att skapa och förnya samtidigt som du utvecklar dig själv i en lärande kultur, kan Saab mycket väl ha förutsättningarna att få dig att växa. Vi är stolta över en vårdande miljö, där alla är olika men vi delar samma uppdrag - att skapa förutsättningar för ett tryggt samhälle.

Läs mer om oss här