Skip to content Go to main navigation Go to language selector

Finmekaniker

Location
Karlskoga, Sweden
Closing date
29 April 2021
Apply for this job!

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats.

Vi söker en finmekaniker till sektionen för prototyptillverkning i Karlskoga. Vi är idag 11 personer på sektionen och är organiserade under Produktionstekniska avdelningen som totalt består av c:a 60 medarbetare.

 

Din framtida utmaning

Arbetet består i att på vårt mekaniska lab tillverka prototyper, testutrustningar, produktionsutrustningar och verktyg. Du kommer att jobba i nära samarbete med både produkt- och verktygskonstruktörer. Arbetet sker från såväl CAD-modell, ritning, skisser och funktionsbeskrivningar.

 

Den du är idag

Vi söker dig som har goda kunskaper i manuell svarvning och fräsning, annan erfarenhet av verkstadsarbete är meriterande. Det krävs att du är flexibel, utåtriktad och kan arbeta självständigt.

Rekryterande chef

Anders Peterson: anders.pe.peterson@saabgroup.com

 

Vad du blir en del av

Produktionen är en del av affärsområdet Dynamics som erbjuder understödsvapen, missiler, torpeder, sensorer, obemannade undervattensfarkoster, kamouflagesystem och träningssystem för försvarsmarknaden.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap. 

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Önskar du att skapa och förnya samtidigt som du utvecklar dig själv i en utmanande miljö, kan Saab mycket väl ha förutsättningarna att få dig att växa. Vi är stolta över en vårdande miljö, där alla är olika men vi delar samma mål - att skydda människor.

Läs mera om oss här