Skip to content Go to main navigation Go to language selector

Flygprov söker driven administratör

Location
Linköping, Sweden
Closing date
4 September 2022
Apply for this job!

Är du en engagerad och kommunikativ administratör som vill arbeta med utveckling i ditt dagliga arbete? Då kan jobbet hos oss på Flygprov vara något för dig!

Din framtida utmaning

I rollen som administratör inom området Taktiska system och integration på Flygprov är din främsta uppgift att bistå områdets chefer och anställda med dagligt administrativt stöd. Dina arbetsuppgifter kommer sträcka sig över många administrativa områden, ex inköp, ekonomi, säkerhetsrelaterade uppgifter samt arbetsmiljöarbete för området.

Du kommer att ha en nyckelroll i att få arbetet på området att flyta på, både på kort och lång sikt. Du kommer att vara en del av områdets ledningsgrupp och i och med detta bidra till områdets utveckling såväl som i det dagliga arbetet.

Området är fördelat på sex sektioner och består idag av ca 70 provingenjörer med stor variation i ålder och erfarenhet. I din roll samarbetar du även med övriga administratörer inom Flygprov.

Den du är idag

Du är strukturerad, serviceinriktad, kommunikativ, flexibel, har hög integritet och räds inte att ta dig an både större komplicerade uppgifter såväl som enklare uppgifter. Du är prestigelös och arbetar för att förbättra saker i den dagliga verksamheten. Det finns stora möjligheter att utveckla din roll och arbetsuppgifter utifrån eget driv och intresse.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av administrativa system samt god kunskap i Officepaktet. Har du även erfarenhet av IT-systemhantering, exportkontroll, säkerhetsfrågor eller arbetsmiljö är det ytterligare en bonus. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap. 

Vad du blir en del av

Affärsområdet Aeronautics är en innovativ leverantör av flygplanssystem i världsklass och har ett brett utbud av supportlösningar inom civil och militär luftfart. Inom affärsområdet bedrivs forskning, utveckling och produktion av militära flygplanssystem. Vi säkrar framtiden inom flygindustrin genom forskning och studier av innovativa flygsystem och vidareutveckling av våra produkter.

Som medarbetare på Aeronautics blir du en del av en organisation som präglas av mångfald, samarbete och supportande medarbetarskap, och där ständigt lärande och balans i livet värderas högt. Du får arbeta i en innovativ och kreativ arbetsmiljö där du har möjlighet att bygga en långsiktig och givande karriär.

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut.

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.