Skip to content Go to main navigation Go to language selector

Flygtekniker till Linköping

Location
Linköping, Sweden
Closing date
30 November 2020
Apply for this job!

Din framtida utmaning

I Linköping arbetar vi med underhåll och linjeverksamhet på försvarets skolflygplan SK60. På Malmen genomför kunden Flygskolan en omfattande skolningsverksamhet med ca 40 pass om dagen.
 

Till vår underhållsbas i Linköping (Malmslätt) söker vi nu 3 tekniker för arbete med försvarets SK60 skolflygplan.
 

Vi sköter linjeverksamheten på såväl hemmabasen Malmen som tillfälliga utebaseringar på exempelvis Visby eller Vidsel, men även flygbaser utomlands förekommer.
 

Vi genomför också tungt underhåll i form av gångtidsförlängningar, tillsyner, modifieringar och reparationer.

Den du är idag

Vi söker dig som är utbildad flygtekniker och gärna med ett par års erfarenhet inom branschen.
 

Du har ett EASA Part-66 B1.1 certifikat alternativt ett RML V6 certifikat.

Som person har du lätt att samarbeta, du är flexibel och har en god förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp. Du behöver också vara noggrann och gilla ordning och reda för att passa in hos oss.


Krav för tjänsten är också goda kunskaper i svenska och engelska samt körkort för bil. Denna tjänst kräver att du godkänns i en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Känner du att du stämmer in på våra beskrivningar - tveka inte att söka!
 

Vad du blir en del av

Support and Services är ett affärsområde inom Saab som levererar ett brett utbud av tjänster och integrerade supportlösningar till kunder inom försvar och på kommersiell marknad, för kostnadseffektiv support av system och plattformar under hela livscykeln.
 

Support Solutions är en avdelning inom affärsenheten Aviation Services. Vi arbetar i en öppen, kreativ och krävande flygmiljö som präglas av kunnande, förtroende och vilja, där en god flygsäkerhetsmiljö är väsentlig. Integritet, omdöme och ansvarstagande kombinerat med kreativitet, samarbetsförmåga, flexibilitet och servicevilja är en förutsättning för att vår verksamhet ska fungera. Säkerhet och kvalité är viktiga ledord för oss.
 

Vid frågor gällande tjänsten vänligen kontakta:

Daniel Frejd, Rekryterande chef, 013 186593
 

Vi ser fram emot din ansökan senast 2020-11-30.