Skip to content Go to main navigation Go to language selector
Saab Global
Installation in HQ

Förändringskoordinator och Administratör - Utvecklingsenhet, Saab Dynamics, Karlskoga

Karlskoga, Sweden
Closing date: 19 June 2023

Just nu söker vi en Förändringskoordinator/Administratör till vårt utvecklingsteam i Karlskoga. Så om du blir motiverad av att driva igenom förändringsarbete och ser dig själv som en strukturerad kollega som trivs med både administrativa uppgifter såväl som kommunikativa, då kan detta vara tjänsten för dig!

Din roll

Som Förändringskoordinator och Administratör kommer du att bli en del av vårt dynamiska utvecklingsteam i Karlskoga. Avdelningen spelar en avgörande roll för att driva fram nya teknologier och produkter.

Du kommer att ha en central roll i att driva förändringar och samtidigt ansvara för administrativa uppgifter inom utvecklingsenheten. Din expertis kommer att bidra till att stärka och förbättra vår förmåga att leverera högkvalitativa produkter och tjänster till våra kunder. Dina ansvarsområden kommer bland annat att innefatta:

  • Ledning och genomförande av förändringsinitiativ inom utvecklingsenheten, inklusive planering, genomförande och uppföljning av förändringsaktiviteter.
  • Hantering av dokumentation, rapporter och kommunikation relaterad till förändringsinitiativ.
  • Samarbeta med intressenter för att identifiera behov, utveckla lösningar och säkerställa effektiv implementering av förändringar.
  • Administrativt stöd inom utvecklingsenheten, inklusive introduktionsutbildningar och likande
  • Utveckla och implementera administrativa rutiner och processer för att underlätta effektiv verksamhet inom utvecklingsenheten.

Din profil

För att lyckas i rollen ser vi att du är engagerad i ditt jobb och att du känner dig trygg i dina blivande ansvarsområden. Vi tror även att du har en passion för förändringsledning och att du är erfaren av att arbeta med administrativa uppgifter. Vi tror även att du ser dig själv som en ambitiös och resultatorienterad person som ser detta som en spännande möjlighet för att bli en del av Saab Dynamics och bidra till vår fortsatta framgång.

Kvalifikationer:

  • Erfarenhet av att driva och leda förändringsarbete.
  • Stark administrativ förmåga med erfarenhet av administration.
  • God analytisk förmåga och problemlösningsförmåga för att identifiera och adressera utmaningar i förändringsprocessen.
  • Utmärkta kommunikations- och samarbetsförmågor, både i tal och skrift.
  • Förmåga att arbeta självständigt och proaktivt, samtidigt som du är en stark lagspelare.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut.

Vad du blir en del av

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld. Läs mer om oss här

På Dynamics delar alla medarbetare ett och samma uppdrag: att skapa förutsättningar för ett tryggt samhälle. Oavsett om det handlar om missilsystem, undervattensteknik, kamouflagelösningar, understödsvapen, träningssystem eller fältsjukhus är du som jobbar med oss en del av vår mission. Vi jobbar i nära samarbete med att utveckla, tillverka och underhålla våra världsledande produkter, system och lösningar till kunder över hela världen. Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.