Skip to content Go to main navigation Go to language selector

Förråd/Godsmottagare

Location
Muskö, Sweden
Closing date
29 April 2021
Apply for this job!

Godsmottagare/lager, Muskö

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats.
På Saab Muskö blir du en del av ett sammansvetsat gäng som gör nästan allt för att Marinens fartyg skall vara tillgängliga och körklara.

Vad du blir en del av
Saab är en helhetsleverantör av marin högteknologi i världsklass - på ytan och under. Vi designar, bygger och underhåller marina ytfartyg och ubåtar som innehåller världens mest avancerade smygteknik. Andra framgångsrika produkter är det luftoberoende Stirling (AIP) systemet och minröjningssystem. På Saab är produktionen hjärtat i varvsverksamheten. Vi ansvarar för nybyggnation, ombyggnad samt underhåll av ytfartyg och u-båtar. Att jobba hos oss innebär att du får jobba med morgondagens teknologi i en miljö som andas både nytänkande och världsarv. För att Saab ska kunna tillhöra världseliten, både på ytan och under, krävs framsynthet, fantasi och kreativitet. Kanske är just Du den vi söker.


Din framtida utmaning
Som godsmottagare/lager på Saab kommer dina arbetsuppgifter vara allt från godsmottagning till lager och verktygsutlåning, lättare reparationer av utrustning, dätrför ställs det krav på din förmåga att kunna ta egna initiativ och komma med egna kreativa lösningar. Du är en problemlösare som brinner för att arbeta med service till produktionen. På Muskö finns möjlighet att utveckla dina tekniska kunskaper då du kommer arbeta med kollegor som har hög kompetens. Arbetet är varierande eftersom det handlar om olika arbetsuppgifter inom lager och godsmottagning.  Vill du utveckla dig själv och arbeta i en spännande miljö?


Din profil
Du är utbildad inom lager/godsmottagning eller med några år i yrket och har erfarenhet inom framföralt truckkörning och lagerhantering. Din noggrannhet ska märkas i dina arbeten, kvalitet är mycket viktigt och genom ett strukturerat arbetssätt, god planering och rätt prioritering kan du själv utvärdera och lämna ifrån dig dina arbeten. Du är glad, positiv samt ordningsam.

För att lyckas hos oss ser vi gärna att du har: God grundläggande datorvana, kan uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska, samt innehar minst B-körkort och truckort. Samarbete är viktigt men också förmågan att kunna arbeta självständigt. Vidare så är ordning och reda en självklarhet för dig, inte bara på lagret/godsavd. utan också i din hantering av administrativa göromål, t.ex. arbetsorders eller servicerapporter m.m.

Meriterande: om du har erfarenheter ifrån arbete med reparation/provbelastning av utrustning för utlåning t.ex. taljor, handverktyg, m.m. även skicka iväg utrustning/verktyg för översyner.
 

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Om Saab
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Vi är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är vi ledande inom många områden och en femtedel av våra intäkter går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där vi ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.                                                             

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut.

I denna rekrytering samarbetar Saab med Skill. Kontakta ansvarig rekryterare Oscar Anderberg, 0455 - 325363 , oscar.anderberg@skill.se

Nina Torebrink, 0455-104 05, nina.torebrink@skill.se

Saab Kockums Muskö Michael Nilsson, michael.x.nilsson@saabgroup.com  010-8231351.