Skip to content Go to main navigation Go to language selector
Saab Global
customer-service.jpg

Godshanterare/ tekniker

Arboga, Sweden
Closing date: 1 June 2024

Redo att hitta din grej? Testa nytt, utbyt erfarenheter och upptäck vad du verkligen gillar att göra.

Godshanterare/ tekniker

Din roll

Du kommer att bli en del av Logistics inom sektionen Avionics & Armament i Arboga. Här kommer du att genomföra godsmottagning, förrådshållning, utlämning samt avsändning av material. Du kommer också att utföra satspackning och även underhåll av Motorprovhus etc. Kundkontakt med både interna och externa kunder är en naturlig del av din vardag.

Din profil

Vi tror att du är en flexibel, praktisk lagspelare som även kan arbeta på egen hand. Du är driven och positiv och har ett tekniskt intresse. Du ser lösningar istället för problem och du är inte rädd för att hugga i. Ett sinne för ordning och reda är viktigt.

Krav

  • Teknisk kunskap via skola eller yrkeserfarenhet
  • God datorvana
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
  • B körkort

Meriterande:

  • Erfarenhet av lagerarbete
  • Erfarenhet av produktion/ritningslära
  • A och B-truckkort
  • Erfarenhet av affärssystemet IFS Sherpa

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap. 

Vad du blir en del av

Bakom våra innovationer finns alla de som har gjort det möjligt. Modiga pionjärer och kluriga tänkare. Vardagshjältar och kreativa problemlösare. De som delar djup kunskap och de som utforskar nya områden. Och alla däremellan.

Här har du chansen att påverka och bidra på ditt unika sätt. Allt från att utveckla kod och bygga imponerande försvars- och säkerhetslösningar till att ta en kaffe med en kollega. Varje bidrag räknas. Vi ger dig möjlighet att anta utmaningar och skapa smarta innovationer. I vår vänliga och tekniksmarta värld finns plats för dig att växa. Vi finns här för att tillsammans skapa trygghet för människor och samhällen.

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 22 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare och mer hållbar värld.

Saab utvecklar, tillverkar och underhåller avancerade system inom flygteknik, vapen, ledningssystem, sensorer och undervattenssystem. Saab har sitt huvudkontor i Sverige men en global verksamhet där Saab är en del av många nationers försvarsförmåga. Läs mer om oss här