Skip to content Go to main navigation Go to language selector
Saab Global
Installation in HQ

Handläggare specialemballage

Arboga, Sweden
Closing date: 14 October 2023

Vill du vara med och utveckla emballagelösningar till JAS 39 Gripen? Har du en teknisk bakgrund och skulle vilja vara i en roll där du är en del i en stödfunktion mot industri, FMV och Försvarsmakten? Då kanske du är rätt person för denna roll! Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Avionics and Armament / Ground Support Equipment /Aviation Services söker vi nu en Teknisk handläggare till specialemballage.

Din Roll

  • Driva och skapa uppdrag mot kunder med fokus på emballage- och förpackningsteknik till flygmateriel.
  • Utveckling och framtagning av emballagelösningar. Stödfunktion mot Industri, FMV och Försvarsmakten gällande förpackningar, förpackningslösningar samt dess kravuppfyllnad.

Du kommer att fungera som en spindel i nätet med många kontaktytor till flera stödfunktioner som tex inköp, konstruktion, kvalitet etc. Du kommer även att vara teknisk support till kunder och brukare av våra GSE-produkter.


Din Profil

Vi söker dig som är driven, har god initiativförmåga och som har ett teknikintresse. Oavsett bakgrund behöver du ha en förmåga och vilja att lära dig nya saker. Du är en lagspelare som fungerar bra att arbeta både självständigt och i team.


Krav för tjänsten

  • Teknisk utbildning (eller motsvarande arbetslivserfarenhet)
  • Bra kunskaper i engelska och svenska (både tal och skrift)
  • Körkort kategori B

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap. 

Meriterande

  • Erfarenhet från arbete med försvarsmakten eller FMV
  • Förmåga att läsa och förstå ritningar
  • Erfarenhet av flygunderhåll

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut.

Vad du blir en del av

Affärsområdet Aeronautics är en innovativ leverantör av flygplanssystem i världsklass och har ett brett utbud av supportlösningar inom civil och militär luftfart. Inom affärsområdet bedrivs forskning, utveckling och produktion av militära flygplanssystem. Vi säkrar framtiden inom flygindustrin genom forskning och studier av innovativa flygsystem och vidareutveckling av våra produkter. Läs mer om oss här

Som medarbetare på Aeronautics blir du en del av en organisation som präglas av mångfald, samarbete och inkluderande medarbetarskap, och där ständigt lärande och balans i livet värderas högt. Du får arbeta i en innovativ och kreativ arbetsmiljö där du har möjlighet att bygga en långsiktig och givande karriär. Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.