Skip to content Go to main navigation Go to language selector
Installation in HQ

Har du doktorerat och vill arbeta med sensorutveckling?

Linköping, Sweden
Closing date: 19 October 2022

Vi söker dig som har disputerat och vill jobba med sensorer och signalbehandling. Trivs du med ett kontinuerligt lärande på arbetsplatsen och vill arbeta med utveckling? Då har vi tjänsten för dig!

Din framtida utmaning

Du kommer att ingå i ett multidisciplinärt team som utvecklar radar eller undervattenssensorer. Vi arbetar med algoritmutveckling och signalbehandling i hela utvecklingskedjan från koncept och systemdesign till färdig produkt.

Hos oss får du spännande arbetsuppgifter och stora utvecklingsmöjligheter. Vi jobbar inom många olika teknikområden som innebär goda möjligheter att på sikt ta sig an nya uppgifter. Du kan fördjupa dig tekniskt, arbeta systemövergripande eller ta en ledande roll. Vi tillämpar kontinuerligt lärande där dina uppgifter och ansvarsområden anpassas till din utveckling och intressen. Hos oss får du delta på konferenser utomlands, arbeta i studier och forskningssamarbeten med olika universitet.

Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här

Den du är idag

Du har disputerat med inriktning mot elektro, fysik eller angränsande områden. Det är viktigt att du är engagerad och har förmåga att samarbeta med andra människor. Du kan nyss vara klar med din utbildning eller ha arbetat ett tag. Du har intresse av signalbehandling och modellering samt har goda matematikkunskaper.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska samt körkort. Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap. 

Vad du blir en del av

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 18 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld. Vill du lära känna vår verksamhet och personal lite bättre? Här kan du hitta berättelser från några av våra anställda.

På Dynamics delar alla medarbetare ett och samma uppdrag: att skapa förutsättningar för ett tryggt samhälle. Oavsett om det handlar om missilsystem, undervattensteknik, kamouflagelösningar, understödsvapen, träningssystem eller fältsjukhus är du som jobbar med oss en del av vår mission. Vi jobbar i nära samarbete med att utveckla, tillverka och underhålla våra världsledande produkter, system och lösningar till kunder över hela världen.

Saab är stolt karriärföretag 2022 - läs mera här

Läs mer om oss här

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut, så skicka in din ansökan redan idag!

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.