Skip to content Go to main navigation Go to language selector

Hårdvarukonstruktör Computer Hardware

Location
Göteborg, Sweden
Closing date
29 April 2021
Apply for this job!

Din roll

Vi söker dig som är mycket intresserad av datorer och dess kringutrustning.

Du kommer att var en del av teamet som ansvarar för detaljkonstruktion av hårdvaruprodukter inom området Informationssystem på Saab Surveillance. Det innebär att ta fram lösningar för hela operatörsplatser, datorer och nätverksutrustning till skärmar och displayer.

Vårt dagliga arbete utförs med agilt arbetssätt i Scrum-team. Dokumentering och versionshantering har en central roll i arbetet.

Vi erbjuder dig en stimulerande miljö med möjlighet att arbeta med erfarna kollegor i en mängd olika utvecklings- och kundprojekt. Teamet arbetar gemensamt och det är alltid nära till stöttning.

Din profil

Då vi arbetar efter det agila arbetssättet i Scrum-team behöver du fungera väl i samarbeten med andra och vara en person med eget driv och vilja att lyckas. Det ställs höga krav på kommunikationsförmåga, flexibilitet och samarbetsvillighet. Som person är du positiv, utåtriktad, resultatinriktad och nyfiken på teknikområdet.

Vi ser gärna att du även har erfarenheter inom några av följande områden:

  • Framtagning av datorer, nätverk samt kringutrustning

  • Kravnedbrytning

  • Leverantörkontakter med fokus på tekniska aspekter

  • Teknisk dokumentation

  • Dokumentering och versionshantering

  • Verifiering

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap. 

Vad blir du en del av

Du kommer att var en del av teamet som ansvarar för detaljkonstruktion av hårdvaruprodukter inom området Informationssystem på Saab Surveillance.

Teamet tillhör sektionen Signal and Data Processing Platform (SDP) som ansvarar för utvecklingen av datorplattformen till signal och databehandlingen.

Vi lever efter fyra värderingar som definierar oss och hur vi agerar och arbetar:

Vilja - Vi har en passion för innovation, vi är öppna för förändring och vi är fast beslutna att vara snabba och flexibla

Kunnande - Vi kombinerar stort kunnande med ständigt lärande

Förtroende - Vi är globala medborgare, ärliga och pålitliga och vi håller våra löften

Mångfald - Vi tror att en öppen miljö, där allas åsikter och idéer är välkomna, är en förutsättning för vår framtida utveckling

Läs mer om oss på Saab här

Om du är intresserad av vilka förmåner du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här

Önskar du att skapa och förnya samtidigt som du utvecklar dig själv i en utmanande miljö, kan Saab mycket väl ha förutsättningarna att få dig att växa. Vi är stolta över en vårdande miljö, där alla är olika men vi delar samma mål - att skydda människor.