Skip to content Go to main navigation Go to language selector
Saab Global
procurement.jpg

Indkøber

Sonderborg, Denmark
Closing date: 30 July 2023

Ønsker du at være en del af vores spændende virksomhed? Vi udvikler produkter og leverer integrerede kommunikations-systemer til vores kunder inden for forsvarsindustrien.

Din rolle

Som vores nye indkøber vil du være en del af et professionelt team i vores Supply Chain.

I din rolle vil du have en bred berøringsflade i vores organisation, og hverdagen er dynamisk. Du får dine egne leverandører, som du med tiden har ansvaret for, og du vil have stor mulighed for at udvikle dig personligt og professionelt. Typiske opgaver i denne funktion er:

  • Relationsstyring af lokale og internationale leverandører og indkøbskontorer
  • Udarbejdelse af indkøbsordrer
  • Forhandling af aftaler med nye og eksisterende leverandører
  • Sikring af rettidig levering ind i projekterne

Din profil

Vi søger en ny kollega, som er en team player og har gode kommunikationsevner. I rollen er der daglig kontakt til forskellige kolleger, projekter og leverandører. Vi søger derfor en kollega, som elsker at tale med mange mennesker og som har evnen til at lytte og forstå interne og eksterne behov. Ligeledes er det vigtigt, at du taler flydende både engelsk og dansk, samt gerne et eller flere andre sprog.

Den rette kandidat har en relevant uddannelsesmæssig baggrund og nogle års erfaring inden for indkøb af tekniske komponenter.

Hvad kan du forvente dig af os?

Vi har fokus på vores teams, godt samarbejde samt at tilbyde alle medarbejdere at tage ejerskab for egne opgaver.

Vi tilbyder:

  • Goder der understøtter vores medarbejderes trivsel
  • Et udvalg af forskellige sociale aktiviteter på tværs af virksomheden, frokostordning, pensionsordning, og fleksible arbejdsvilkår
  • Fokus på vores teams, godt samarbejde samt at sikre at vores medarbejdere har mulighed for selv at tage ejerskab for egne opgaver

Vores kontor ligger i attraktive Sønderborg med let adgang fra motorvejen og en skøn udsigt over Alssund.

En forudsætning for ansættelse er, at kandidater indvilliger i et baggrundscheck og/eller kan opnå nødvendig sikkerhedsgodkendelse.