Skip to content Go to main navigation Go to language selector
Installation in HQ

Ingenjör? Vi vet att du är eftertraktad!

Linköping, Sweden
Closing date: 31 August 2022

På Saab blickar vi ständigt framåt och vidgar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Saab är ett etablerat försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att stödja nationer i att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 18 000 engagerade medarbetare utvecklar vi teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.

På affärsområde Dynamics delar alla medarbetare ett och samma uppdrag: att skapa förutsättningar för ett tryggt samhälle. Oavsett om det handlar om missilsystem, undervattensteknik, kamouflagelösningar, understödsvapen, träningssystem eller fältsjukhus är du som jobbar med oss en del av vår mission. Vi jobbar i nära samarbete med att utveckla, tillverka och underhålla våra produkter, system och lösningar till kunder över hela världen. På Dynamics är vi 800 ingenjörer redo att välkomna dig in i en värld där vi utvecklar och tillverkar produkter som används av försvarsmakter över hela världen.

Din roll hos oss innebär att säkerställa att våra produkter möter de förväntningar som våra uppdragsgivare ställer på våra produkters förmågor. Du gör det genom att delta i det tekniska arbetet genom hela utvecklingsprocessen – från kravanalys via design till verifiering av den slutliga produkten. Du får möjligheten att jobba i en del av Saab som har karaktären av det lilla företaget i det stora, vilket innebär en bredd i teknik och kontaktytor som kanske är lite utöver det vanliga. Vi är också stolta över vår innovationskultur som ger dig möjlighet att påverka både teknik, metoder och arbetssätt.

Vi tror att du som söker är civilingenjör eller motsvarande, antingen nyutexaminerad eller med ett antal års erfarenhet. Vi ser att du gärna har erfarenhet inom ett eller flera av områdena elektronik, mekanik, projektledning, programvara eller systems engineering. Vi letar efter både bredd och djup – tillräcklig bredd för att förstå helheten i våra produkter, men också tillräckligt djup för att kunna kommunicera hur systemet är tänkt att fungera. Du är en nyfiken person som gillar att arbeta i team och som ständigt rör dig framåt.  

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap. 

Vi söker förstärkningar till våra team i Karlskoga och Linköping.

Vi rekryterar löpande så vänta inte med att söka!

Kontaktperson: Åsa Borg: asa.borg@saabgroup.com +46 73 4186255

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och uppmuntrar varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.

Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här