Skip to content Go to main navigation Go to language selector
Saab Global
Installation in HQ

Ingenjörer till ILS Submarine på Saab Kockums

Malmö, Sweden
Closing date: 14 April 2023

Vi växer och förstärker vårt område ILS Submarine inom Specialty Engineering på Saab Kockums med både seniora och juniora Ingenjörer. Vill du vara med och arbeta för att göra världen till en säkrare plats är Saab rätt ställe!

Din roll

För oss handlar det mycket om hur du är som person, oavsett om du ska ta examen till sommaren eller om du arbetat som ingenjör i flera år. Vi erbjuder möjligheten att lösa tekniska utmaningar samt bli en del av ett kompetent och teknikintresserat team.

För att lyckas i rollen som ingenjör hos oss behöver du ha en examen från någon av det antal tekniska högskoleutbildningar på minst tre år som utbildningsutbudet idag erbjuder. Du bidrar med din kunskap och du får kompetens inom ett väldigt specifikt område där du behöver kunna vara lösningsorienterad. Är du driven, nyfiken och vill bli expert inom ubåt är du den vi söker.

Din profil

Du bör vara strukturerad, metodisk och en god lagspelare! Det spelar ingen roll om du är i början av din karriär eller har kommit en bra bit in på den. Den vi söker är inte specifikt den saknade pusselbiten.  Har du rätt attityd och personlighet så arrangerar vi om pusslet så att just du passar in. De personer som har fungerat bäst är de som har någon form av teknisk utbildning, är detaljorienterade och öppna för nya utmaningar. Är du ödmjuk, uthållig och målfokuserad kommer du att lyckas hos oss. Din svenska och engelska är utmärkt i både tal och skrift. Ett mervärde är om du har militärbakgrund eller utförd värnplikt.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap. 

Vad du blir en del av

ILS Submarine Management bidrar till att fartygets olika system och komponenter fungerar bra, att de är lätta att underhålla, finns reservdelar, verktyg och dokumentation och sist men inte minst att besättningen får rätt utbildning. Vi är en härlig mix av folk och vår verksamhet finns både i Malmö och Karlskrona.

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld. Affärsområdet Kockums är världsledande inom sitt segment när det gäller utveckling, produktion och underhåll av ubåtar, ytfartyg och marina system. Produktportföljen innehåller ubåtar med Air-Independent Propulsion (AIP) -system, ytfartyg som innehåller den mest avancerade stealth-tekniken samt minsvepning och snabba patrull- och lotsbåtar. Kockums levererar även delsystem och komponenter för integration i marina lösningar med kunder över hela världen.

Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet. Vi ser mångfald som en tillgång och ständigt lärande som en självklarhet. Tekniskt är vi ledande inom många områden och en femtedel av våra intäkter går till forskning och utveckling.

Vill du lära känna vår verksamhet och personal lite bättre? Här kan du hitta berättelser från några av våra anställda.

Vi är nyfikna på vem du är, så sök redan idag då urvalet sker löpande! Välkommen med din ansökan, du behövs!

Saab är stolt karriärföretag 2023 - läs mera här

Vill du vara en del av att skapa framtidens teknologi samtidigt som du får möjlighet att utveckla dig själv och växa i en lärandekultur så är Saab arbetsgivaren för dig. Vi är stolta över vår kreativa miljö där alla är olika, men delar samma uppdrag – att bidra till ett tryggare samhälle.