Skip to content Go to main navigation Go to language selector
Saab Global
information-technology-services-334524531.jpeg

IT, Methods and Tools

Karlskrona, Sweden
Closing date: 29 April 2024

Drivs du av att se dina idéer bli verklighet? Välkommen till vår spännande och teknikintensiva värld.

Din roll

Söker du en spännande och utmanande karriär inom systemutveckling eller it arkitektur, som informationsanalytiker eller som applikationsspecialist? Då kan du vara den person vi söker! Vi är ett varv som specialiserar oss på att bygga avancerade fartyg och vi letar efter både oerfarna och erfarna engagerade medarbetare för att stärka vårt team.

Hos oss kommer du att arbeta nära våra ingenjörer och tekniska experter för att designa och implementera systemlösningar som möjliggör konstruktionen och driftsättningen av avancerade fartyg. Din roll kommer att vara avgörande för att säkerställa att våra fartygsprojekt uppfyller de högsta standarderna gällande teknisk prestanda, effektivitet och tillförlitlighet.

Din profil

Vi söker både unga kandidater och kandidater med gedigen erfarenhet inom flera områden. Vi har i vår grupp hög kunskap om utvecklingen, integration av olika systemkomponenter och analys av information. Vi tillämpar det för att  vidareutveckla våra olika avancerade applikationslösningar.

Erfarenhet inom marina eller försvarsrelaterade projekt är meriterande men inget krav. Om du brinner för att utveckla innovativa och hållbara lösningar inom en inspirerande och dynamisk arbetsmiljö är detta rätt tillfälle för dig!

För att passa in i rollen som utvecklare, specialist eller analytiker hos oss är det viktigt att du har god problemlösningsförmåga, kan arbeta självständigt såväl som i team, har en god förmåga i att kommunicera och samarbeta med olika intressenter.

Om du är redo att ta nästa steg i din karriär och vara en del av spännande fartygsprojekt, välkommen att ansöka idag!

Vi ser fram emot att höra från dig och diskutera hur du kan bidra till vårt team och våra framtida framgångar.


Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut.
 

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vad du blir en del av

Bakom våra innovationer finns alla de som har gjort det möjligt. Modiga pionjärer och kluriga tänkare. Vardagshjältar och kreativa problemlösare. De som delar djup kunskap och de som utforskar nya områden. Och alla däremellan.

Här har du chansen att påverka och bidra på ditt unika sätt. Allt från att utveckla kod och bygga imponerande försvars- och säkerhetslösningar till att ta en kaffe med en kollega. Varje bidrag räknas. Vi ger dig möjlighet att anta utmaningar och skapa smarta innovationer. I vår vänliga och tekniksmarta värld finns plats för dig att växa. Vi finns här för att tillsammans skapa trygghet för människor och samhällen.

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 22 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare och mer hållbar värld.

Saab utvecklar, tillverkar och underhåller avancerade system inom flygteknik, vapen, ledningssystem, sensorer och undervattenssystem. Saab har sitt huvudkontor i Sverige men en global verksamhet där Saab är en del av många nationers försvarsförmåga. Läs mer om oss här