Skip to content Go to main navigation Go to language selector

Java-kehittäjiä Saab Teknologiakeskukseen Tampereelle

Location
Tampere, Finland
Closing date
25 October 2021
Apply for this job!

Haluatko olla mukana Saabin kasvutarinassa Suomessa?

Haemme nyt Saabin uudistetulle Tampereen toimipisteelle useita Java-kehittäjiä.

Tässä roolissa pääset mukaan laivastopuolen taistelunjohtojärjestelmän alusta- sekä tuotteistuskehitykseen. Tuotamme Suomessa uusia ominaisuuksia järjestelmään, joka ei ole koskaan staattinen; kehitämme sitä jatkuvasti eteenpäin taataksemme parhaan mahdollisen kilpailukyvyn myös tulevaisuudessa. Sinulla on nyt hieno mahdollisuus päästä mukaan maailmanlaajuiseen ohjelmistokehitysprojektiin, joka tarjoaa upean mahdollisuuden kehittää omaa teknologia- ja tuotteistusosaamista!

Pyrimme räätälöimään työnkuvan hakijan mielenkiinnon ja osaamisen mukaan, sillä haluamme tarjota kaikille mahdollisuuden motivoivaan urapolkuun. Haemme sekä kokeneita että vasta ohjelmistourallaan alkuaskeleita ottavia ohjelmistokehittäjiä.

Sinun profiilisi:

Olet etsimämme henkilö, jos saat energiaa uusien teknologioiden oppimisesta, laajojen kokonaisuuksien rakentamisesta sekä tietenkin olet intohimoinen ohjelmoija!

Tykkäät ratkoa haastavia ongelmia ja ideoida ratkaisuja kollegoidesi kanssa. Tiimissä toisten auttaminen ja tietotaidon jakaminen ovat ykkösprioriteettimme. Emme jää “tuleen makaamaan” vaan ratkomme ongelmat yhdessä luottaen toistemme osaamiseen ja vahvaan ongelmanratkaisukykyymme.

Sinulla on:

  • Hyvä Java ja olio-ohjelmointiosaaminen
  • Kokemusta ketterästä ohjelmistokehityksestä
  • Intohimo uusien asioiden ja teknologioiden oppimiseen
  • Hyvät kommunikaatiotaidot sekä suomeksi että englanniksi
  • Soveltuva tutkinto tai muu vastaava kokemus
  • Linuxin perusteet

Lisäpisteitä seuraavista:

  • DevOps tuntemus
  • Docker
  • Kokemus tuotteistusprojekteista
  • Kokemus skriptauskielistä (Esim. Python)

Tässä positiossa työtehtävät sisältävät mm. luottamuksellista puolustusteollisuustietoa, joten tehtävään valittavalta henkilöltä edellytetään suostumusta huumausainetestiin ja turvallisuusselvityslain 726/2014 mukaisesti teetettyyn perusmuotoiseen turvallisuusselvitykseen.  

Mitä tarjoamme?

Saab Finland Oy:llä on Suomessa jo lähes 70 työntekijää ja toimipisteitä meillä on kolmella paikkakunnalla. Yhdessä asiakkaiden ja suomalaisen teollisuuden kanssa kehitämme jatkuvasti Suomen olosuhteisiin ja vaatimuksiin parhaiten soveltuvia ratkaisuja. Nykyajan puolustus- ja turvallisuushaasteet vaativat tulevaisuuden suorituskykyjen suunnittelua. Saabin innovatiivinen ajattelutapa sekä nykyaikaiset ratkaisut palvelevat huomisia operatiivisia tarpeita jo tänään.

Yli 80 vuoden kokemuksella tarjoamme maailmanluokan ratkaisuja 300 metrin syvyydestä aina yli 15 kilometrin korkeuteen asti; aavikon kuumuudesta arktisten alueiden kylmyyteen.

Saab on maailmanlaajuinen puolustus- ja turvallisuusyhtiö, jonka toimialoja ovat ilma-, maa- ja meripuolustus, siviiliturvallisuus ja kaupallinen lentoliikenne. Meillä on 17 420 työntekijää ja toimimme kaikilla mantereilla. Olemme monella alalla teknologiajohtajia ja käytämme yli viidenneksen tuotoistamme tutkimukseen ja tuotekehitykseen. Lisäksi Saab on yhtiö, joka tarjoaa monia mahdollisuuksia. Yhtiö, jonka mielestä monimuotoisuus on hyve ja joka antaa sinulle sekä paljon vastuuta, että hyvät mahdollisuudet urakehitykseen. Se on myös yhtiö, joka kunnioittaa jokaisen ihmisen yksilöllisiä tarpeita elää täyttä elämää, myös työajan ulkopuolella.

Kenties haluat myös tutustua paremmin siihen millaista olisi työskennellä Saabilla? 

Lue lisää urasta Saabilla: https://www.saab.com/career/saab-life

Tutustu tarkemmin miltä tuotteistuskehityksemme työn lopputuotos näyttää: https://saab.com/naval/decision-superiority/combat-management-systems/9lv-cms/

https://saab.screen9.tv/media/jS6nYMGoS3EE3M4op_MyKw/9lv-combat-system-short-version

Kiinnostuitko?

Huikean kasvumme ansiosta, haemme siis useita ohjelmistokehittäjiä hienoon tiimiimme! Me pidämme hakua tästä johtuen avoinna tavallista pidemmän aikaa: 25.10.2021 asti. Mutta samaan aikaan etenemme nopeasti rekrytoinneissamme, joten tehtäviä täytetäänkin sitä mukaa kun löydämme sopivia henkilöitä!

Jätäthän meille oman vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n Saabin rekrytointisivujen kautta:  https://www.saab.com/career 

Toimithan pian, olemme todella kiinnostuneita kuulemaan lisää sinusta ja osaamisestasi!

Voit myös kysyä lisää tietoa tehtävistä tai siitä millaista on työskennellä Saabilla: Antilta, tel. +358 50 482 1409 tai HR:n Teemulta, tel. +358 400 883 088.