Skip to content Go to main navigation Go to language selector

Junior metodförvaltare, pm3

Location
Linköping, Sweden
Closing date
31 August 2022
Apply for this job!

Är du intresserad av IT-styrning där både verksamhet och teknik möts i ett gemensamt gränssnitt? Då har vi tjänsten för dig!

Din framtida utmaning

Vi har på Aeronautics infört förvaltningsmodellen pm3. Vi söker dig som utifrån ett verksamhetsperspektiv fortsätter att utveckla och utbilda nya förvaltningar i modellen och bibehålla god samverkan mellan verksamhets- och it-förmågor.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Vidareutveckla förvaltningsmodellen pm3 på Aeroanuics
  • Intresse av leda och styra IT förvaltningar
  • Intresse av processer och metoder och arbete med ständig förbättring
  • Intresse av verksamhetsförändringar, samt utbilda och dokumentera

Saab är stolt karriärföretag 2022 - läs mera här

Din profil

Vi söker dig som är nyfiken på att utvecklas inom området styra och leda IT-förvaltningar, genom strukturerade arbetsmetoder. Dina viktigaste egenskaper är att du gillar många kontakter och har en förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska.

Du har intresse av processer och gillar att skapa ordning och reda, kostnadseffektivitet och balans mellan stabilitet och förändring.

Krav för tjänsten:

  • Slutförd utbildning på gymnasial nivå
  • Något eller några års arbetslivserfarenhet inom relevant område
  • Svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande:

  • Generell IT kunskap
  • Erfarenhet av att hålla i utbildningar och presentationsteknik

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vad du blir en del av

Affärsområdet Aeronautics är en innovativ leverantör av flygplanssystem i världsklass och har ett brett utbud av supportlösningar inom civil och militär luftfart. Inom affärsområdet bedrivs forskning, utveckling och produktion av militära flygplanssystem. Vi säkrar framtiden inom flygindustrin genom forskning och studier av innovativa flygsystem och vidareutveckling av våra produkter. Läs mer om oss här

Som medarbetare på Aeronautics blir du en del av en organisation som präglas av mångfald, samarbete och supportande medarbetarskap, och där ständigt lärande och balans i livet värderas högt. Du får arbeta i en innovativ och kreativ arbetsmiljö där du har möjlighet att bygga en långsiktig och givande karriär. Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här

Sista ansökningsdag: 2022-08-31. Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut.

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.