Skip to content Go to main navigation Go to language selector
Saab Global
project-management.jpg

Junior riskkoordinator och projektledare

Bromma, Sweden
Closing date: 25 August 2024

Vi tror att framsteg och möjligheter skapas bäst tillsammans. Välkommen till en plats där samarbete gör skillnad.

Din roll

Vi söker en kombinerad junior riskkoordinator och projektledare till Software applikation.

Rollen som riskkoordinator innebär att hantera riskkoordineringen inom Business IT. Det kommer vara en kontinuerlig dialog med olika partner för att hantera och driva koordineringen och uppföljningen av de risker som finns i de olika systemen och processerna.

Utöver riskkoordineringen finns det ett behov av i software application för en junior projektledare. Här finns det goda möjligheter att utvecklas inom denna profession även om fokus initialt kommer att ligga på riskkoordineringensrollen.

I sektionen är vi 30 personer där merparten sitter i Linköping men delar av sektionen är utspridd från Malmö till Stockholm. Det är ett tätt sammansvetsat team som gärna hjälper varandra att lösa alla typer av problem som uppstår. Sektionen står idag på två ben, det ena benet fokuserar på förvaltning av IT system och det andra benet sysslar med att utveckling av IT projekt.

Din profil

Vi söker dig som är serviceinriktad, noggrann och samarbetsvillig. Vi strävar efter att vara ett sammansvetsat team som hjälper varandra i arbetet, både när det kommer till problemlösning men också för att utvecklas tillsammans. Du bör ha en förmåga att kunna arbeta både självständigt och tillsammans med andra samt att du har god kommunikationsförmåga på både svenska och engelska, i tal och skrift.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vad du blir en del av

Bakom våra innovationer finns alla de som har gjort det möjligt. Modiga pionjärer och kluriga tänkare. Vardagshjältar och kreativa problemlösare. De som delar djup kunskap och de som utforskar nya områden. Och alla däremellan.

Här har du chansen att påverka och bidra på ditt unika sätt. Allt från att utveckla kod och bygga imponerande försvars- och säkerhetslösningar till att ta en kaffe med en kollega. Varje bidrag räknas. Vi ger dig möjlighet att anta utmaningar och skapa smarta innovationer. I vår vänliga och tekniksmarta värld finns plats för dig att växa. Vi finns här för att tillsammans skapa trygghet för människor och samhällen.

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 22 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare och mer hållbar värld.

Saab utvecklar, tillverkar och underhåller avancerade system inom flygteknik, vapen, ledningssystem, sensorer och undervattenssystem. Saab har sitt huvudkontor i Sverige men en global verksamhet där Saab är en del av många nationers försvarsförmåga. Läs mer om oss här

Med tanke på den kommande semesterperioden kan du förvänta dig återkoppling på din ansökan efter sommaren. Men tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!