Skip to content Go to main navigation Go to language selector
Saab Global
manufacturing.jpg

Kontrollant inom oförstörande provning

Linköping, Sweden
Closing date: 16 April 2024

Din framtida utmaning

Som kontrollant på Saab Aeronautics kommer du jobba främst med kontrollarbete med hjälp av ultraljud där du kontrollerar artiklar och undersöker eventuella defekter. Du jobbar för att säkerställa att produkterna uppnår kvalitetskrav, såväl juridiska som företagsstandarder.

Du kommer ingå i ett team om sju personer där alla har samma arbetsuppgifter och samarbetar för att uppnå gemensamma mål. När du börjar din anställning kommer du, samtidigt som du blir upplärd på arbetsplatsen, genomgå en utbildning. Detta för att sedan bli certifierad kontrollant och få utföra arbetet helt på egen hand.

Din profil

För att lyckas i rollen behöver du vara noggrann, ha öga för kvalitet och analytisk förmåga. Du söker svar på egen hand, tar egna initiativ och för själv arbetet framåt. Du behöver även kunna anpassa ditt arbetstempo utifrån verksamhetens behov och vara flexibel i dina uppgifter och prioriteringar.

Vidare ser vi att du har bakgrund inom industrin och det är meriterande med erfarenhet av någon form av kontrollerade arbete inom industriell verksamhet. Vi söker dig som vill jobba långsiktigt och utvecklas tillsammans med oss.

Arbetstiden är idag förlagd på dagtid och du behöver ha goda kunskaper i svenska och engelska.
 

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.
 

Vad du blir en del av

Bakom våra innovationer finns alla de som har gjort det möjligt. Modiga pionjärer och kluriga tänkare. Vardagshjältar och kreativa problemlösare. De som delar djup kunskap och de som utforskar nya områden. Och alla däremellan.

Här har du chansen att påverka och bidra på ditt unika sätt. Allt från att utveckla kod och bygga imponerande försvars- och säkerhetslösningar till att ta en kaffe med en kollega. Varje bidrag räknas. Vi ger dig möjlighet att anta utmaningar och skapa smarta innovationer. I vår vänliga och tekniksmarta värld finns plats för dig att växa. Vi finns här för att tillsammans skapa trygghet för människor och samhällen. 

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 22 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare och mer hållbar värld. 

Saab utvecklar, tillverkar och underhåller avancerade system inom flygteknik, vapen, ledningssystem, sensorer och undervattenssystem. Saab har sitt huvudkontor i Sverige men en global verksamhet där Saab är en del av många nationers försvarsförmåga. Läs mer om oss här.
 

I denna rekrytering samarbetar Saab med Skill. Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum gått ut. Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryterare Linn Fälth (linn.falth@skill.se).