Skip to content Go to main navigation Go to language selector

Koordinator/administrativ assistent till Saab i Arboga

Location
Arboga, Sweden
Closing date
21 September 2021
Apply for this job!

Vi letar efter en enastående koordinator/administrativ assistent som kommer att ge vår chefsgrupp kommmunikations-, planerings- och administrativt stöd på hög nivå.

Din Roll

Den idealiska kandidaten kommer att vara en erfaren planerare och samordnare med demonstrerad förmåga att effektivt och proaktivt ta sig an arbetsuppgifter. Individen i denna roll måste förstå affärsprioriteringar, visa förmågan att förutse behov och driva på förbättringar inom vår verksamhet.

Du kommer att arbeta nära vår ledningsgrupp och cheferna,  samt stödja i planering och uppföljning av verksamheten.  Tillsammans med dina kollegor kommer du att driva förändringsarbete där såväl arbetssätt, struktur och kultur är i fokus. Som stöd kommer du att ha ett team av högt engagerade kollegor. Vidare får du en bred portfölj av frågor som passar en generalist med ambitioner att arbeta i en intressant och komplex verksamhet.

Dina främsta uppgifter är att:

  • Säkerställa att den interna och externa kommunikationen fungerar och är uppdaterad
  • Planera, organisera och hantera möten
  • Samla in och förbereda information vid presentationer / möten
  • Dokumentera mötesprotokoll och hantera åtgärdsposter som rör denna roll
  • Organisera, genomföra och hjälpa till med möten inom avdelningen
  • Samordna speciella evenemang och gruppaktiviteter
  • Driva förbättringsprojekt
  • Hålla reda på aktiviteterna i vårt årshjul och hjälpa till och synkronisera arbetsflöden inom vår verksamhet
  • Hantera och koordinera lokaler och flytt av dessa

Din Profil

Du som söker dig till oss är serviceminded, snabb på att lära nytt och trivs med att få saker att hända.

Expertis inom MS Office (Outlook, Word, PowerPoint och Excel) anses vara en stor fördel precis som dokumenterad erfarenhet av att utöva gott omdöme, diskretion och sekretess i dina arbetsuppgifter.

Du bör vara proaktiv såväl som initiativtagande och drivande.

Ha kommunikationsförmåga i både svenska och engelska är en förutsättning eftersom du kommer att vara i ständig interaktion med teammedlemmar, kunder och andra intressenter.

Egenskaper som vi värdesätter är flexibilitet, kvalitet, vänlighet, samt motivation att ta på sig nya utmaningar. Du är mycket välorganiserad och strukturerad i ditt jobb och har kapacitet att hantera flera aktiviteter samtidigt.. Du lämnar inget åt slumpen, har ett öga för detaljer och strävar efter att alltid leverera i tid. Du skapar goda arbetsrelationer både inom våra team såväl som med externa parter.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap. 

Vad du blir en del av

Communication & Tactical Solutions ansvarar för designen av teknisk och robusta lösningar och infrastruktur inom närverk, radio och satelitkommunikation.

Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut.

Önskar du att skapa och förnya samtidigt som du utvecklar dig själv i en utmanande miljö, kan Saab mycket väl ha förutsättningarna att få dig att växa. Vi är stolta över en vårdande miljö, där alla är olika men vi delar samma mål - att skydda människor.

Läs mera om oss via denna länk