Skip to content Go to main navigation Go to language selector
manufacturing.jpg

Kundansvarig & planerare

Linköping, Sweden
Closing date: 31 August 2022

Känner du dig redo för nya utmaningar och vill vara en del av ett härligt team?
Välkommen till oss på din utvecklingsresa!

Din framtida utmaning

Vår verksamhet präglas av flera helhetsåtaganden gentemot våra kunder inom flygplan- och helikopterbranschen runt om i Sverige och Norden. Vi bedriver verksamhet främst i Linköping och Ronneby och söker nu en kundansvarig & planerare till vår verkstad i Linköping där vi underhåller Räddningsvinschar och Lastkrokar tillhörande olika Helikoptersystem. Där kommer du att bli en del av ett team som består av 8 personer.

I rollen som kundansvarig & planerare för teamet kommer du att arbeta med att upprätthålla kundkontakter, utföra momenten från orderregistrering till fakturering, skicka offerter samt planera arbetsfördelningen inom teamet. Du har en tät kontakt med teamets ingenjör, inköpare och produktionsledare.

Den du är idag

För den här tjänsten söker vi dig som har gymnasieutbildning eller tidigare relevant erfarenhet. Meriterande är erfarenhet av kundansvar alternativt planeringsfunktion.

Goda kunskaper i Excel och IFS är ett önskemål.

Du har lätt att samarbeta med andra, är flexibel, driven och trivs med att jobba i grupp samt att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Vad du blir en del av

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Läs mer om oss här . Med 18 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld. Vill du lära känna vår verksamhet och personal lite bättre? Här kan du hitta berättelser från några av våra anställda.

Affärsområdet Aeronautics är en innovativ leverantör av flygplanssystem i världsklass och har ett brett utbud av supportlösningar inom civil och militär luftfart. Inom affärsområdet bedrivs forskning, utveckling och produktion av militära flygplanssystem. Vi säkrar framtiden inom flygindustrin genom forskning och studier av innovativa flygsystem och vidareutveckling av våra produkter.

Avdelningen Support Solution som du kommer att bli en del av har en bred verksamhet både avseende civilt och militärt flygunderhåll på våra orter och stor variation i de produkter och tjänster vi levererar.

Vi erbjuder all vår personal anställningstrygghet och respekterar våra anställdas behov av balans mellan arbete och fritid. Vi tar hand om vår personal, värdesätter lojalitet och att Du kan stå bakom vår värdegrund och våra ledord - förtroende, kunskap, vilja.

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut. Du kan ansöka på antingen svenska eller engelska.

Saab är stolt karriärföretag 2022 - läs mera här

Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här

Välkommen med din ansökan!

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.