Skip to content Go to main navigation Go to language selector

Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom Anestesi/Intensivvård/operation

Location
Östersund, Sweden
Closing date
6 September 2022
Apply for this job!

Vi söker nu en legitimerad sjuksköterska för att stärka vårt team på Deployable Health Care (DHC) Saab Dynamics Östersund.

Din roll

Vi söker dig som har en erfarenhet från akut- och intensivvård, gärna med utlandserfarenhet. Din roll kommer framförallt innebära delaktighet i utvecklingen av fältsjukhus och prehospitala lösningar för myndigheter och organisationer. Du kommer att vara involverad i logistiska flöden likväl som kvalitetssäkring av olika produkter. Vi ser därför att du har god kunskap om flöden i sjukhusmiljö likväl som medicinteknisk kunskap.

Arbetsuppgifter:

  • Utveckling av fältsjukhus och prehospitala lösningar för myndigheter och organisationer
  • Arbete med integration av medicintekniska produkter inom befintliga projekt
  • Kontakt mot kunder tillsammans med vår marknadsavdelning
  • Rollen är administrativ och förlagd i Östersund med arbetstid måndag till fredag dagtid. Tjänsten innefattar kundmöten samt resor.

Din profil

Krav:

  • legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom anestesi/iva/operation

Det är meriterande om du har och erfarenhet av militär sjukvård, utlandserfarenhet samt god kunskap om olika flöden av både medicintekniska produkter och människor, samt på vanligt förekommande utrustningar inom sjukvården. En bakgrund inom försvarsmakten är meriterande liksom utlandserfarenhet. Saab DHC har delar av sin verksamhet förlagd i Östersund samt Australien och arbetet sker med ett samarbete mellan dessa.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap. 

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut. Sista Ansökan: 6/9.

Vad du blir en del av

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 18 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.

På Dynamics delar alla medarbetare ett och samma uppdrag: att skapa förutsättningar för ett tryggt samhälle. Oavsett om det handlar om missilsystem, undervattensteknik, kamouflagelösningar, understödsvapen, träningssystem eller fältsjukhus är du som jobbar med oss en del av vår mission. Vi jobbar i nära samarbete med att utveckla, tillverka och underhålla våra världsledande produkter, system och lösningar till kunder över hela världen.

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.