Skip to content Go to main navigation Go to language selector
Saab Global
general-2.jpg

Logistiikkakoordinaattori

Tampere, Finland
Closing date: 21 April 2024

Saab on yksi maailman johtavista puolustus- ja turvallisuusyhtiöstä, jonka toimialoja ovat ilma-, maa- ja meripuolustus, siviiliturvallisuus sekä kaupallinen lentoliikenne. Tiimimme kehittävät erittäin monimutkaisia ja innovatiivisia elektronisia sodankäynnin ratkaisuja sekä johtamisjärjestelmiä, joiden motiivina on selkeä tavoite: ihmisten ja yhteiskunnan turvassa pitäminen.
Loistava esimerkki kärkituotteesta, jota kehitämme Tampereella, katso Sirius Compact
Meillä työskentelyn yksi parhaita puolia on tarjoamamme monet vaihtoehtoiset urapolut sekä monipuoliset ja vaihtelevat työtehtävät. Maailma ei pysy paikoillaan eikä pysy myöskään Saab. Pysyäksemme liikkeessä ja voidaksemme kohdata asiakkaidemme tarpeet tarvitsemme innostuneita työntekijöitä, jotka haluavat kasvaa ja kehittyä yhdessä meidän kanssamme!

Etsimme Tampereen toimipisteellemme LOGISTIIKKAKOORDINAATTORIA!

Etsimme logistiikkakoordinaattoria vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen Tampereelle Tampellan alueelle!

Logistiikkakoordinaattorina olet tärkeä osa tiimiämme ja huolehdit, että laitteemme ovat oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Keskeisiin työtehtäviisi kuuluu sisäisen logistiikan koordinointia, organisointia sekä varastonhallintaa. Lisäksi työpöydältäsi löytyy toiminnanohjaus- sekä huolitsijajärjestelmien hallintaa ja varaston yleisiä työtehtäviä kuten esimerkiksi tuotteiden vastaanottoa, tarkastusta ja pakkausta. Työrooli edellyttää fyysistä paikallaoloa toimipisteellämme.

Vastuualueet roolissa:

 • Tuotannon ja tuotekehityksen varastonhallinta sekä inventointi
 • Tulevien lähetysten vastaanottotarkistus ja dokumentointi
 • Osien keräily varastosta
 • Pakkaaminen ja lähetykset
 • Pakkausmateriaalien varastonhallinta
 • Lähetysdokumenttien käsittely
 • Huolitsijapalveluiden hoitaminen ja seuranta
 • Tulliasioiden käsittely

Mitä toivomme sinulta?

Soveltuva koulutus tai kokemus varaston- sekä kuljetustenhallinnasta antavat hyvät lähtökohdat työssä menestymiseen. Lisäksi toivomme, että sinulta jo löytyisi kokemusta erilaisten toiminnanohjausjärjestelmien kanssa toimimisesta, sillä käyttämämme ERP tulee olemaan luottotyökalusi. Tietyt tehtävät roolissa, kuten saapuvien lähetysten vastaanottotarkistus, vaativat erityistä tarkkuutta ja huolellisuutta, joten näitä piirteitä näkisimme myös sinun omaavan.

Toivomme sinulta sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, sillä kansainvälisessä yrityksessä käytämme molempia kieliä päivittäin.

Mahdollinen aikaisempi IFS-ohjelmisto-osaaminen tai ESD/elektroniikka pakkaamisen osaaminen katsotaan myös eduksi, mutta ei ole välttämätöntä, sillä me tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtäviisi!

Lisäksi katsomme eduksesi, muttei missään nimessä vaatimuksina:

 • Kokemus elektroniikkateollisuuden parista (valmistus/tuotanto/varasto)
 • Kokemus vientivalvottujen tuotteiden käsittelystä ja lähettämisestä
 • Kokemus automaattivaraston kanssa työskentelystä

Mitä tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle innovatiivisen ja yhteistyöhön tukeutuvan työympäristön, jossa jokainen saa olla oma itsensä. Meillä pääset kiinnostuksesi mukaan haastamaan itseäsi ja kasvamaan ammatillisesti kanssamme. Arvostamme omatoimista otetta ja rakastamme uusia kehitysehdotuksia, joilla pääsemme kehittämään toimintatapojamme entisestään.

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen, vakituisen päivätyön liukuvilla työajoilla sekä ennen kaikkea rennon työyhteisön!

Tehtävässä on kiinteä kuukausipalkka, joka sovitaan osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Lisäksi tarjoamme palkan päälle tulevan lounasedun sekä muut Saabin kattavat edut.

Terveiset mahdolliselta tulevalta kollegaltasi:

’’Jos pidät tarkkuutta vaativasta työstä rennossa ilmapiirissä, niin paikka voisi olla sinua varten!’’

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöasiantuntija Sofia Hakamäki puh. +358 40 658 7070.

Tehtävään valitulle henkilölle tehdään Turvallisuusselvityslain (726/2014) mukainen perusmuotoinen turvallisuusselvitys ja huumausainetesti.

Työssä aloittamisesta voidaan sopia joustavasti, mielellämme toivottaisimme sinut tervetulleeksi mahdollisimman pian.  

Kuulostaako hyvältä?

Jätäthän hakemuksesi, CV:n sekä palkkatoiveesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 21.04.2024 mennessä! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.