Skip to content Go to main navigation Go to language selector
Saab Global
general-2.jpg

Logistiker

Gamleby, Sweden
Closing date: 30 June 2023

Vill du vara en del av ett logistikteam med stort kund och affärsfokus? Gillar du att ta egna initiativ när det handlar om att lösa uppgiften. Då kanske du är vår nästa kollega i vår grupp.

Din roll

Vi söker just nu en logistiker till vårt logistikteam.

 I arbetsuppgifterna ingår bland annat:

  • Utföra och hantera exporter från vår verksamhet i enlighet med gällande regelverk.
  • Utveckla vår speditionsfunktion i enlighet med Saab riktlinjer.
  • Delta tvärfunktionella team både inom enheten och inom övriga Saab med fokus på effektivitet och kostnadsbesparingar.
  • Delta och utveckla avdelningens verksamhet. 

Arbetet sker i en miljö som främjar såväl karriären som den personliga utveckling och vi värnar om att vara en arbetsplats där gemenskap, stimulerande arbetsuppgifter och trivsel står högt i kurs.

Din profil

Att ha ett affärsmässigt tänk anser vi vara viktigt i den här rollen, och det är även bra att känna till leverantörsmarknadens utmaningar och möjligheter. Vi vill att du har erfarenhet från logistikområdet, inköp och exporthantering.

Som person är strukturerad, initiativtagande med en förmåga att samarbeta för att uppnå det bästa resultatet. Det är också viktigt att kunna uttrycka sig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vad du blir en del av

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 18 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld. Läs mer om oss här.

På Dynamics delar alla medarbetare ett och samma uppdrag: att skapa förutsättningar för ett tryggt samhälle. Oavsett om det handlar om missilsystem, undervattensteknik, kamouflagelösningar, understödsvapen, träningssystem eller fältsjukhus är du som jobbar med oss en del av vår mission. Vi jobbar i nära samarbete med att utveckla, tillverka och underhålla våra världsledande produkter, system och lösningar till kunder över hela världen.

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut. Du kan även ansöka på både svenska och engelska.
 

Låter rollen intressant? Tveka inte, skicka in din ansökan redan idag.


Har du frågor om rollen så kan du kontakta Carl-Henrik Sohlberg, Supply Manager.

+46 10 216 04 58

carl-henrik.sohlberg@saabgroup.com

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.