Skip to content Go to main navigation Go to language selector
Saab Global
general-2.jpg

Logistiker till Shipyard Landskrona

Malmö, Sweden
Closing date: 17 July 2024

Saab startar ny verksamhet på Varvsudden i Landskrona! Vill du vara med från början på en spännande resa? Drivs du av att se dina idéer bli verklighet?

Hos oss får man arbeta med de mest komplexa konstruktioner för ubåtar, ytfartyg och andra navala system. Välkommen till vår spännande och teknikintensiva värld!

Din roll

Som logistiker på Shipyard Landskrona kommer du att ha ett väldigt varierat arbete. Där ingen dag är den andra lik.

För att trivas i rollen som logistiker hos oss så tror vi att du har erfarenhet från en liknande roll sedan tidigare och har god vana av att hantera motviktstruck och hjullastare. Du bör också vara en lagspelare. Dina arbetsuppgifter att innefatta inleveranser, plock, packning, inventering samt administration i affärssystem. Du kommer även vara ansvarig för traverserna.


Eftersom det periodvis är högt tempo är det viktigt att du kan hantera flera arbetsprocesser samtidigt och snabbt kunna anpassa dig till nya förutsättningar som uppstår. Arbetsuppgifterna utförs i olika klimat och växlar mellan inom och utomhus arbete.

Samarbete är viktigt i rollen då du har ett nära samarbete med kollegor för att utföra det komplexa arbetet på rätt sätt. Vi ser att du som söker är en lagspelare men även att du kan leda dina kamrater inom mindre projekt om så krävs.

Vi arbetar ständigt med att ta fram nya arbetssätt för att lösa de utmaningar som vi ställs inför och får därmed arbeta tätt tillsammans med andra arbetsområden som tex konstruktion och produktionsteknik.

Din profil

Vi söker en engagerad medarbetare som har en vilja att utvecklas. För att trivas med arbetet behöver du gilla att jobba mycket med problemlösning. Du kommer möta arbetsuppgifter som kräver stor noggrannhet där du behöver planera hur arbetet ska gå till och med hjälp av problemlösning genomföra arbetsuppgiften.

Ett krav för tjänsten är att du tidigare arbetat inom lyft, tungtransport, traverser och har truckkort.

Hos oss är det viktigt att du som medarbetare är lösningsorienterad, noggrann och att du drivs av en vilja att utvecklas. Arbetets karaktär gör att du bör behärska engelska.

Meriterande:

  • Erfarenhet av ritningsläsning
  • Erfarenhet av elektronik eller hydraulik
  • Säkralyft
  • Liftkort
  • Heta arbeten
  • Fallskydd

Har du erfarenhet av körning av Mobilkran och teleskoplastare så är det mycket meriterande.

Arbetstiderna är dagtid, skift kan förekomma.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vad du blir en del av

Bakom våra innovationer finns alla de som har gjort det möjligt. Modiga pionjärer och kluriga tänkare. Vardagshjältar och kreativa problemlösare. De som delar djup kunskap och de som utforskar nya områden. Och alla däremellan.

Här har du chansen att påverka och bidra på ditt unika sätt. Allt från att utveckla kod och bygga imponerande försvars- och säkerhetslösningar till att ta en kaffe med en kollega. Varje bidrag räknas. Vi ger dig möjlighet att anta utmaningar och skapa smarta innovationer. I vår vänliga och tekniksmarta värld finns plats för dig att växa. Vi finns här för att tillsammans skapa trygghet för människor och samhällen.

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 22 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare och mer hållbar värld.

Saab utvecklar, tillverkar och underhåller avancerade system inom flygteknik, vapen, ledningssystem, sensorer och undervattenssystem. Saab har sitt huvudkontor i Sverige men en global verksamhet där Saab är en del av många nationers försvarsförmåga. Läs mer om oss här

Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här