Skip to content Go to main navigation Go to language selector
Saab Global
manufacturing.jpg

Machine/Production Operator

Huskvarna, Sweden
Closing date: 3 June 2023

Din framtida utmaning
Vi tillverkar precisionsbearbetade komponenter främst till flygindustrin och försvarsindustrin.

Du kommer att tillhöra en verkstadsavdelning som ansvarar för och hanterar ett flertal processer såsom manuell- och processgradning, värmebehandling, hening, ytbehandling och detaljrengöring.

Till din hjälp har du flertalet olika verkstadsmaskiner. Du kommer också att arbeta med att utveckla och förbättra vår avdelning tillsammans med kollegorna inom gruppen, samt med stödfunktioner.

Du blir en del av en engagerad och positiv arbetsgrupp om 9 personer med mångsidiga arbetsuppgifter som ställer krav på ansvar och förmåga att prioritera.

Den du är idag
Vi söker en driven och innovativ person, med erfarenhet från verkstadsteknik, detaljkontroll, mätteknik och manuell maskinbearbetning.

Du har lätt för att kommunicera och trivs med att samarbeta och vi ser gärna att du är ansvarstagande, strukturerad och har en god planeringsförmåga.

Du drivs av att arbeta målorienterat och självständigt.

Vad blir du en del av:

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 18 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.

Affärsområdet Surveillance erbjuder världsledande sensorteknik inom övervakning och beslutsstöd för att skydda mot hot. Portföljen omfattar luftburna, markbaserade och marin radar, elektronisk krigföring, stridsledning, flygsystem och cybersäkerhet.

Arbetstiden är förlagd på dagtid, men skiftgång kan förekomma.

Välkommen med din ansökan redan idag!