Skip to content Go to main navigation Go to language selector

Marketing & Sales Support

Location
Linköping, Sweden
Closing date
27 July 2022
Apply for this job!

Vi söker en driven marknadsassistent till tjänsten Marketing & Sales Support!

Din roll

I rollen som Marketing & Sales Support arbetar du tillsammans med vår marknads- och produktledning. Du stöttar med administrativt arbete, verkar som koordinatör och sammanhållande för olika forum, och ansvarar för att leda olika uppdrag kopplade till vårt marknadsförings- och affärsutvecklingsarbete.

Din profil

Vi söker dig som har ett gott ordningsinne, god datorvana, och vana att arbeta med digitala verktyg. Du tycker om att jobba i team, att supportera och administrera - och du drivs av att leverera på uppsatta mål och aktiviteter. Såväl enskilt som i team.

Du talar, läser och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Passar du in på detta och vill du växa och utvecklas i ett företag som gör skillnad på riktigt? I så fall ser vi fram emot din ansökan!

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap. 

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 18 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.

På Dynamics delar alla medarbetare ett och samma uppdrag: att skapa förutsättningar för ett tryggt samhälle. Oavsett om det handlar om missilsystem, undervattensteknik, kamouflagelösningar, understödsvapen, träningssystem eller fältsjukhus är du som jobbar med oss en del av vår mission. Vi jobbar i nära samarbete med att utveckla, tillverka och underhålla våra världsledande produkter, system och lösningar till kunder över hela världen.