Skip to content Go to main navigation Go to language selector
customer-service.jpg

Marknads- och Försäjningschef Saab i Östersund

Östersund, Sweden
Closing date: 18 September 2022

Är du en inspirerande ledare som har ett stort engagemang för att utveckla både affärer och medarbetare? Vill du bidra till att försvara frihet och demokrati? Då kan tjänsten som Marknads- och Försäljningschef vara något för dig!

Din roll

Som chef för Marknad och Försäljning kommer du att stödja ett mycket professionellt team bestående av två säljare och en bid-manager. Inom kort kommer vi behöva utöka med ytterligare en säljare. Din roll blir att främja säljarbetet och koordinera marknadsarbetet för såväl nationella som internationella affärsmöjligheter. Du kommer även att ansvara för att få in nya affärer och för den långsiktiga planeringen. Du blir en del av avdelningens ledningsgrupp där vi tillsammans ser till att utv verksamheten framåt.

Placeringsort för denna tjänst är Östersund men det finns även möjlighet att sitta på vårt kontor i Åre. Resor såväl nationellt som internationellt ingår i rollen.

Din profil

Vi söker dig som är en utpräglad lagmedlem med dokumenterad erfarenhet av ledarskap i kombination med god analytisk förmåga. Vi tror att du är en engagerad och ansvarstagande ledare med erfarenhet av försäljning och modernt säljarbete. Du har förmågan att både ta initiativ och ta till vara dina medarbetares kunskap och engagemang. Din ledarstil är förtroendeingivande och inkluderande. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.
 

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vad du blir en del av

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 18 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.

På Dynamics delar alla medarbetare ett och samma uppdrag: att skapa förutsättningar för ett tryggt samhälle. Oavsett om det handlar om missilsystem, undervattensteknik, kamouflagelösningar, understödsvapen, träningssystem eller fältsjukhus är du som jobbar med oss en del av vår mission. Vi jobbar i nära samarbete med att utveckla, tillverka och underhålla våra världsledande produkter, system och lösningar till kunder över hela världen.

På avdelningen Infrastructure and Land Systems i Östersund bidrar vi med att leverera tjänster och systemintegrationer inom en rad områden som fältsjukhus, räddningstjänst, flygplatsljus, reservkraft, fordon mm. Vi har även en verkstad som bland annat kan ta fram prototyper för serietillverkning och som gör service och underhåll på en del av Försvarets fordon. Våra medarbetare är vår absolut värdefullaste tillgång. Vi är ungefär 120 medarbetare inom en rad olika områden såsom tekniker, projektledare, ingenjörer, sjuksköterskor, mekaniker, svetsare mm. Sveriges försvar är i mycket expansiv fas och tillsammans bidrar vi till att bygga upp vår försvarsförmåga och göra vårt samhälle mer robust mot en rad olika påfrestningar.

Önskar du att skapa och förnya samtidigt som du utvecklar dig själv i en lärande kultur, kan Saab mycket väl ha förutsättningarna att få dig att växa. Vi är stolta över en inkluderande miljö, där alla är olika men vi delar samma uppdrag - att skapa förutsättningar för ett tryggt samhälle.
 

Vill du lära känna vår verksamhet och personal lite bättre? Här kan du hitta berättelser från några av våra anställda. Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här.


Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.