Skip to content Go to main navigation Go to language selector
Saab Global
manufacturing.jpg

Medarbetare till Final Inspection and Configuration i Huskvarna

Huskvarna, Sweden
Closing date: 25 June 2023

Vill du få kunskap kring Training & Simulations hela produktflora och testa våra system såsom kunden kommer att använda dom. Då ska du söka den lediga tjänsten på Final Inspection and Configuration.

Din roll

I tjänsten på Final Inspection and Configuration är du en viktig del i kvalitetssäkringen av våra produkter, då det är här vi gör den slutliga kontrollen och konfigurering av systemen innan de levereras till kund.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Kittning, kundkonfigurering och leveranskontroll av produkter och system.
  • Dokumentation av genomförda tester.
  • Felrapportering (Non Conformance Reports).
  • Delta i kundkontroller och revisioner.
  • Delta i projektmöten.
  • m.m.

Du kommer att ha mycket kontakt med andra avdelningar och roller inom företaget, främst projektledning, produktion, utveckling och huvudplanering.

Din profil

Som person ser vi att du är noggrann och arbetar på ett strukturerat sätt. Du har förmågan att ha flera uppgifter på gång samtidigt. Du har en god kommunikativ förmåga och är bekväm i att ha kontakt med flera andra avdelningar inom företaget och även kunder då dom besöker oss. Du har ett teknikintresse och vilja att lära dig nytt.

Du har gymnasieutbildning, gärna med teknisk inriktning eller motsvarande och behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Det är meriterande om du har kunskap och erfarenhet av Training & Simulations system och produkter. Du bör ha grundläggande kunskaper av att jobba i ERP-system (helst IFS), främst kundorder- och dokumenthantering.

                                                                                                                                  

Som medarbetare på Saab står du bakom vår värdegrund som vilar på ledorden förtroende, vilja och kunnande. För oss är hur vi är och agerar minst lika viktigt som vad vi kan. Du är mån om dina kollegor, bidrar till en god arbetsmiljö och har ett hållbarhets-fokus. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap. 

Vi tillämpar alltid löpande urval i våra rekryteringsprocesser och tjänsten kan komma att tillsättas före utgångsdatum. Välkommen med din ansökan redan idag!

Vad du blir en del av

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld. Vill du lära känna vår verksamhet och personal lite bättre kan du läsa mer om oss här.

Saab Training & Simulation (T&S) använder den senaste tekniken och är världsledande inom avancerad militär utbildningsmateriel. Du blir en del av Jönköpings mest innovativa företag där allas perspektiv är viktiga för att nå framgång. Vi har verksamhet i en rad olika länder världen över och har omkring 700 anställda, varav ca 350 finns i Huskvarna. Vill du skapa dig en överblick över hur vårt system fungerar? Titta gärna på den här videon.

Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här.

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.