Skip to content Go to main navigation Go to language selector
Saab Global
Installation in HQ

Mekanikavdelningen växer – vill du bli en del av vårt team?

Karlskoga, Sweden
Closing date: 29 March 2023

Vi är i ett expansivt skede och söker ett stort antal nya medarbetare till vår mekanikavdelning i Linköping och Karlskoga. Är du en person som vill arbeta i fronten av teknikutvecklingen och som har intresse för mekanik och innovation? Då har vi tjänster för dig.

Idag är vi cirka 160 medarbetare plus konsulter och vi arbetar inom hela utvecklingskedjan från teknik- och produktstudier till färdig produkt och produktvård. Vi arbetar ständigt med att vara i teknikens framkant och Additive Manufacturing (3D printing) är ett område som har stort fokus.

Vårt team präglas av prestigelöshet och ett gott samarbete där vi löser våra uppgifter tillsammans. Arbetet sker i en miljö som främjar såväl karriären som den personliga utvecklingen. Vi värnar om att vara en arbetsplats där gemenskap, stimulerande arbetsuppgifter och trivsel står högt i kurs.

Din profil

Vi tror att du är en person som tycker om att hantera en verklighet som ständigt förändras. Du har ett förtroendeingivande sätt och trivs med att jobba i team. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper där våra ledord Precision - Teamwork - Resultat står i centrum.

För att vara framgångsrik i någon av våra roller behöver du ha en högskole- eller civilingenjörsutbildning med inriktning mot maskinteknik eller teknisk fysik. Du behöver också vara kommunikativ i svenska och engelska, både i tal och skrift. Vi välkomnar både dig med erfarenhet så väl som dig som är nyexaminerad i din roll. Beroende på tidigare erfarenhet finns för dig som är intresserad av ledarskap även möjlighet att leda en arbetsgrupp. Vidare finns också chansen att utvecklas in i en teknikledarroll.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap. 

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut. Vi välkomnar din ansökan på både engelska och svenska.

Vad blir du en del av

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld. Läs mer om oss här

På Dynamics delar alla medarbetare ett och samma uppdrag: att skapa förutsättningar för ett tryggt samhälle. Oavsett om det handlar om missilsystem, undervattensteknik, kamouflagelösningar, understödsvapen, träningssystem eller fältsjukhus är du som jobbar med oss en del av vår mission. Vi jobbar i nära samarbete med att utveckla, tillverka och underhålla våra världsledande produkter, system och lösningar till kunder över hela världen. Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.