Skip to content Go to main navigation Go to language selector
Installation in HQ

Mekanikkonstruktör brand

Malmö, Sweden
Closing date: 30 August 2022

Är du en duktig konstruktör som har ett intresse för brandkrav? Vill du arbeta i ett härligt team med hög kompetens? Vill du arbeta med en unik, komplex produkt? Då är det dig vi söker!

Din roll

Saab Kockums söker nu dig som har en avslutad utbildning som civilingenjör, högskoleingenjör eller motsvarande samt erfarenhet av CAD. Då vi har mycket brandkrav att arbeta efter söker vi nu någon som har erfarenhet av detta.

Din profil

Saab Kockums söker nu dig som har en avslutad utbildning som civilingenjör, högskoleingenjör eller motsvarande samt erfarenhet av CAD.

Vi har en stor del brandkrav som måste realiseras i våra konstruktioner, för att lyckas behöver vi hitta nya lösningar som behöver brandprovas men även återanvända och förädla det arbetet som är gjort. Det är meriterande med tidigare erfarenhet av brandprov och verifiering av konstruktionslösningar för att säkerställa att de uppfyller kraven. Utöver det så behöver arbetet stämmas av med vår produktionsenhet i Karlskrona tillsammans med övriga tvärtekniska avsnitt.

Som person trivs du att arbeta med andra och känner dig bekväm i sociala sammanhang. Du har en god kommunikativ förmåga och är inte rädd för att be om hjälp. Du är hjälpsam och stöttar dina kollegor. Vi arbetar mycket tillsammans vilket innebär att det är viktigt att du trivs att jobba med andra.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vad du blir en del av

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen.

Med 18 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld. Affärsområdet Kockums är världsledande inom sitt segment när det gäller utveckling, produktion och underhåll av ubåtar, ytfartyg och marina system. Produktportföljen innehåller ubåtar med Air-Independent Propulsion (AIP) -system, ytfartyg som innehåller den mest avancerade stealth-tekniken samt minsvepning och snabba patrull- och pilotbåtar.

Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet. Vi ser mångfald som en tillgång och ständigt lärande som en självklarhet. Tekniskt är vi ledande inom många områden och en femtedel av våra intäkter går till forskning och utveckling.

Frågor om tjänsten? Vänligen kontakta Linnéa Nilsson, Recruitment Coordinator:  linnea.nilsson3@saabgroup.com

Saab - stolt karriärföretag 2022 - läs mera här

Vill du vara en del av att skapa framtidens teknologi samtidigt som du får möjlighet att utveckla dig själv och växa i en lärandekultur så är Saab arbetsgivaren för dig. Vi är stolta över vår kreativa miljö där alla är olika, men delar samma uppdrag – att bidra till ett tryggare samhälle.